23948sdkhjf

Håkon Haldorsen, Biobe, fikk Polymerindustriens HEDERSPRIS 2014

Håkon Haldorsen, Biobe AS, ble på Polymerdagene 2014 tildelt Polymerindustriens Hederspris for 2014. Blant 11 nominerte sto en enstemmig jury bak det endelige valget: Håkon.
Det var altså 11 nominerte som juryen hadde til evaluering. Juryleder Jon Hermansen fra Plastforum fortalte om en vanskelig jobb, med mange sterke konkurrenter. Men han og de to øvrige jurymedlemmene, Paal Fischenich fra Norsk Komposittforbund og Lars Stenerud fra Plasto AS, falt ned på Håkon Haldorsen som årets verdige vinner og en kandidat som klart fylte kriteriene som var satt opp for Hedersprisen. Paal Fischenich leste opp juryens kjennelse: Håkon har utrettelig jobbet for at norske plastbedrifter skal ha livets rett. Han har alltid vist et sterkt engasjement for plastindustrien, har satset aktivt og også deltatt med ulike verv i diverse organisasjoner og bransjeforeninger. I tillegg sier de ansatte på Biobe AS at han har vært en fantastisk sjef.
En beveget Håkon Haldorsen mottok prisen, hedersordene og blomster, og: stående applaus fra 140 middagsgjester. Håkon takket for æresbevisningen og fikk deretter en uventet ekstrapåkjønnelse i det Katinka von der Lippe fra Eker Design, kveldens middagstaler og underholder, fremførte en arie bare til ham.
På Polymerdagene neste år skal det, som i Danmark og i Sverige, også deles ut priser i flere klasser; til beste materialleverandør, beste maskinleverandør osv. Men først og fremst var utdelingen i år en merkedag for Håkon Haldorsen – og en æresbevisning som vi alle unner ham! Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078