23948sdkhjf

Pipelife AS ga 100 000 kroner til rent vann

– Årets TV-aksjon traff oss midt i hjertet. Skal vi noen gang gi så er det nå, sier adm. direktør Kjell Larsen i Pipelife og ga 100 000 kroner til TV-aksjonen 2014.
Plastrørprodusenten Pipelife Norge ga altså 100 000 kroner til årets tv-aksjon. Selskapet selger rør til mange store vannprosjekter over hele verden, blant annet også i Afrika. Selskapets representanter har med selvsyn sett behovet for vann på landsbygda.
I Afrika selger Pipelife rør til kraftproduksjon og til store vannprosjekter. Men vannet Pipelife leverer rør til når aldri helt ut til landsbygda. – Formålet med våre leveranser og tv-aksjonen er å gi vann til dem som trenger det. Nå kan vi være med på et lite bidrag for å sikre vann ut til de perifere strøkene, sier Larsen.
Hele bedriften står bak gaven som ligger innenfor bedriftens eget handlingsrom. – Dette er en gave fra alle hos oss. Vi bruker mindre penger på interne tiltak i år, sier Larsen. Pipelife hadde et godt år i 2013. Driftsinntektene var på 906 millioner kroner og resultatet før skatt på 125 millioner. – Vi hadde et godt år i fjor både i Norge og på eksportmarkedet. Da kan vi med all respekt gi noe tilbake. Pipelife har og tar et samfunnsansvar både hjemme og ute, avslutter adm. direktør Kjell Larsen. (Kilde: driva.no/Tekst og foto: Geir Forbregd)
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062