23948sdkhjf

Søk om innovasjonsmillioner – frist 29. april

DIP, eller Designdrevet Innovasjonsprogram, gir økonomisk støtte til idéfasen av et innovasjonsprosjekt. Målet er økt konkurransekraft og større brukertilfredshet. Programmet er ideelt for alle som ønsker å teste ut designmetodikk som innovasjonsverktøy i produkt- og tjenesteutvikling.
Nærings- og fiskeridepartementet har hvert år siden 2009 øremerket 10 millioner kroner til Designdrevet innovasjonsprogram (DIP), for å stimulere til kompetanseoppbygging og investeringer i idéfasen av innovasjonsprosjekter. Til sammen er det delt ut 40 millioner til i alt 102 prosjekter.
Norsk design- og arkitektursenter (tidligere Norsk Designråd ) leder programmet i samarbeid med Norges forskningsråd og Innovasjon Norge. Det er Anita C. Drabløs som er prosjektleder. Hun fremholder at ved å bruke designmetodikk i idéfasen kan det utløses store gevinster både i offentlig og privat sektor, uten at det krever gigantiske investeringer eller dyre reformer.
Startskuddet for årets søknadsrunde er gått. Søk om midler til ditt innovasjonsprosjekt innen 29. april!Ler mer og søk på: http://www.norskdesign.no/dip
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078