23948sdkhjf

Programmet til Teknologi- & Polymerdagene 2015 er klart

Programmet til årets bransjetreff er tilnærmet komplett. Navnene på et par foredragsholdere mangler, men det har kommet lovnad om at de snart også skal være på plass. Mange utstillere har meldt seg – til et arrangement som holdes på Campus Gjøvik 23. og 24. september.

Teknologi- & Polymerdagene 2015 er blitt til ved at Polymerdagene i år er slått sammen med arrangementet til Plastnett Innlandet. Vi flytter dessuten det hele til Høgskolen på Gjøvik, Campus Gjøvik.
Det gir rike muligheter for kompetansediskusjoner og innblikk i en skole som tenker teknologi, som nå blir en del av NTNU og som har masser av utstyr verdt å se nærmere på.

Industriparken på Raufoss ligger bare noen steinkast unna. Det er også andre spennende bedrifter i området. Dermed har vi fått til et knippe av valgbare bedriftsbesøk som du kan være med på på første konferansedag.

Årets arrangementet vil ha betydelige innslag av ledelsestanker som er knyttet til de teknologiske endringene samfunnet gjennomgår. Hvordan skal du og jeg bli konkurransedyktige i denne utviklingen? Hva bør vi gjøre?

Over 30 foredragsholdere kommer til Campus Gjøvik for å lære oss nye teknikker, strategitanker eller fortelle om løsninger for plast- og komposittutvikling.
På dag to er det sesjoner for
materialer/prosesser,
sprøytestøping,
kompositt og
additiv produksjon
med tre fagforedrag i hver av sesjonene.

15 utstillere har foreløpig meldt seg på og står sentralt i programmet. Her vises siste nytt av enkelte maskiner, utstyr eller fremragende materialer. Vi skal også kose oss, delta i festmåltid i godt sosialt fellesskap mm. Under middagene blir Hedersprisen for bransjen delt ut.

Vi gleder oss til Teknologi- & Polymerdagene 2015. Programmet, påmeldinger etc ser du på våre nettsider

www.teknologidager.no eller www.polymerdagene.no

Velkommen!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078