23948sdkhjf

Rekordstor Bygg Reis Deg

Årets Bygg Reis Deg-messe blir den største noensinne. Alle hallene til Norges Varemesse er smekkfulle og også uteareal er blitt tatt i bruk denne gangen. Et omfattende konferanse- og seminarprogram tilbys de besøkende. Arrangøren håper at så mange som 50 000 besøkende vil finne veien til Lillestrøm i dagene 14.-17. oktober, der 550 utstillere fra 19 nasjoner venter.

Mens en god del messer sliter med oppslutningen, synes byggenæringen å gå motsatt vei. Rekorddeltakelsen denne gang gjør at arrangøren mener byggenæringen styrker posisjonen som en av Norges størst næringer og kaller messen den viktigste møteplassen for byggenæringen.

Årets messe blir altså den største noensinne med smekkfulle haller og et omfattende konferanse- og seminarprogram. Åpningskonferansen setter fokus på internasjonalisering og nye konsepter, Kommunal og moderniseringsminister Jan Tore Sanner innleder.
I løpet av de fire messedagene blir det arrangert ikke mindre enn 70 konferanser og seminarer.
Nærmere informasjon finner du på hjemmesiden byggreisdeg.no
Messen er et utstillingsvindu for innovasjon, produktutvikling, kompetanse og kapasitet innen bygg, anlegg og eiendom, og der konsulenter, entreprenører, organisasjoner og offentlige etater vil presentere seg.

Polymere materialer øker . Denne gang er innslaget av selskaper som selger eller bearbeider polymere materialer til byggprodukter større en noen gang tidligere. Selvfølgelig er alle de største, norske EPS-produsentene til stede med sine isolasjonsplater og grunnmur- og byggesystemer, men også selskaper som har satt annen hus- og hyttebygging i system med plastløsninger, som MjøsElement og Isolaft vil vise seg fram.
Energiøkonomisering er et sentralt stikkord også i byggenæringen. Her stiller de to nevnte i særs god posisjon.
Rehab av innvendige rør, skillevegger i sandwich osv er å finne på messen. Likeledes stiller vindus- og dørprodusenter som bruker plast- og kompositter i produktene opp. At store selskaper som VINK, Icopal, Isola og Protan er tilstede, viser at polymere produkter og løsninger mer og mer er en viktig del av byggenæringen. Plastbruken øker, gledelig nok.
– Det unike med Bygg Reis Deg er at hele verdikjeden stiller opp, sier daglig leder for Bygg Reis Deg, Halvard Gavelstad i en kommentar og velkomsthilsen. Nå braker det altså løs – Lillestrøm er stedet fra 14.-17. oktober.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Møte om internasjonal plastavtale startet
Bodø-bedrift «reddet» av Vartdal Plast
Gravlys av plast blir til mikroplast
JSW åpner hovedkvarter i Europa
Vartdal Plast i tospann med Paroc
Danmark: - Jeg kan nesten ikke beskrive hvor vanskelig det var
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.096