23948sdkhjf

Hans Pedersveen er gått bort

Styreleder i Plastnett Innlandet, avdelingsingeniør og lab.leder ved Høgskolen i Gjøvik, Hans Pedersveen (48), døde brått 24. oktober 2015.


Det er ikke lenge siden Hans var med å åpne årets Teknologi- & Polymerdager, som ble holdt på Høgskolen i Gjøvik (HiG). Som styreleder i Plastnett Innlandet, og som brennende opptatt av 3D-teknologi, plast og elektronikk, var han svært optimistisk med tanke på fremtiden. Ikke minst ønsket har seg nye konferanser i årene som kommer, der industri og skoleverk knytter bånd og utvikler seg sammen. Utviklingen av HiG, som en del av NTNU, sto også sentralt for ham.

Hans var utdannet verktøymaker og hadde en bachelor i ingeniørfag – Industriell design og teknologiledelse fra HiG. Han hadde tidligere gått bedriftslederskole, jobbet med kvalitetsstyring ved TOPRO, som verktøymaker ved Hydro Automotive og laborant innen mekanisk testing ved SINTEF Raufoss Manufacturing.
Hans ble tilsatt ved HiG for ca fem år siden og jobbet nå altså som lab.leder for additivlab’en på høgskolen.
Forventningene hans var store til 3D-utviklingen, der lab’en på HiG allerede er blant de best utstyrte på høgskolenivå i Norge.
Hans ønsket også å utvikle seg videre. Kort tid før sin død søkte han om opptak på et masterstudium i England.

Som leder i Plastnett Innlandet var han sterkt opptatt av et samarbeid med Plastforum og Polymerdagene, slik at man sammen kunne etablere et godt fundament for årets og fremtidens Teknologi- & Polymerdager. Han så for seg 250 deltakere ved neste avholdelse.

Plastnett Innlandet har mistet sin engasjerte styreleder, Høgskolen i Gjøvik sørger over tapet av sin dyktige lab.leder.
Konferansen Teknologi- & Polymerdagene må i fremtiden klare seg uten Hans’ ideer og forslag. Takk for bidragene, Hans!

Hans Pedersveen etterlater seg hustru og en datter.
Han bisettes fra Hunn kapell fredag 30. oktober kl. 12.30.

Vi lyser fred over Hans Pedersveens minne.
Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.078