23948sdkhjf
>

Protech blir ny forhandler av Objet 3D-printere i Norden

Protech får nå utvidet sitt sortiment av 3D-printere og materialer gjennom salg og service av Objet/Polyjet i Norden. Agenturet overtas fra 11. januar 2016.

Protech blir fra og med 11. januar 2016 leverandør også av Polyjet i Norden. Dermed kommer samtlige produkter med teknologiene FDM, Polyjet & Vax/DoD fra Stratasys til å bli markedsført og solgt av Protech i Sverige, Danmark, Finland og Norge.
Det betyr også at følgende varemerker vil bli levert fra samme firma: Mojo, uPrint, Dimension, Fortus, Objet, Eden, Connex, Solidscape og MakerBot.
Service og support på samtlige maskiner overtas også fra samme dato. Materialsalg likeså.

Selskapet har levert 3D-printere siden 1993. I følge Protech har selskapet på disse årene solgt over 1 000 profesjonelle 3D-printere til kunder her i nord og skal med det være Nordens største leverandør av utstyr og tjenester for additiv produksjon.
Terje Lund, daglig leder i Protech Norge, uttrykker over Plastforum både å være stolt og glad over at Stratasys har gitt Protech muligheten til å bli forhandler av Polyjet. – Protech blir med denne utvidelsen en av få forhandlere i Europa som selger samtlige maskintyper fra Stratasys-konsernet, avslutter Terje Lund.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.204