23948sdkhjf

Rapid med utvidet testsenter i Sverige

Granulator- og kvernspesialisten Rapid har utvidet testfasilitetene ved sitt hovedkvarter i Bredaryd, Sverige. Utvidelsen er et resultat av en viktig strategisk beslutning gjort av Rapids nye eier, Lifco, like etter at de kjøpte Rapid Granulator AB i begynnelsen av februar 2015.
Rapid har fått mer enn 500 m² mer plass på sitt eksisterende testområde, som nå utgjør til sammen over 1 100 m². Testfasilitetene omfatter nå granulatorer av alle størrelser og mesteparten av testområdet har en takhøyde på ni meter. – Med ekstra gulvplass og stor takhøyde med plass til kraner, kan vi bygge opp og teste komplette produksjonssystemer her ved hovedkvarteret, forteller Dr. Toni Reftman, adm. direktør i Rapid Granulator AB. – Alt nyutviklet utstyr vil nå bli testet og verifisert uten at det går utover produksjonsprosessene, legger han til. Han mener det vil bety mye for konstruksjonsavdelingen og for salgsteamet, som begge nå kan bidra enda mer i en integrert utviklingsprosess.
Testsenteret har også fått økte tilbud. I tillegg til å utføre godkjenningstester for kunder eller verifikasjonstester på nye områder, vil senteret også bli brukt til FoU-oppgaver av mange slag. Det vil dessuten tjene som et praktisk utdanningssenter for Rapids salgsteam, distribusjonsleddet og for kundene.
– Dette er noe de nye eierne har ønsket, nemlig forsterket fokus på produktutvikling og kundeservice. Kundene kan komme og besøke oss her på hovedkontoret, se hva vi gjør via web-kamera, eller vi kan ta imot og sende dem filer når og hvor de måtte ønske det, avslutter Dr. Toni Reftman.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062