23948sdkhjf

Emballasjefagprisen tildelt Ole Jan Myhre

Under festmiddagen på Emballasjedagene 2015, avholdt i Sandefjord 5.-6. november, ble Ole Jan Myhre i Norner tildelt Emballasjefagprisen. BAMA vant for øvrig Optimeringsprisen.
De fleste som er tilknyttet det norske emballasjefagmiljøet har ganske sikkert støtt på Ole Jan Myhre både én og flere ganger. Han stiller gjerne opp som foredragsholder, forskningspartner eller med ekspertkommentarer om plast. Hans alltid tilstedeværelse og delaktighet ble også trukket frem av juryen som i år besto av Lisbeth Nilsen i Nortura, Thomas Eie i Bama og Kari Bunes, Emballasjeforeningen. Slik uttrykte juryen seg om årets vinner: Ole Jan Myhre har gjennom mange år bidratt med fagkunnskap innenfor plast i Emballasjeforeningens nettverk på vegne av Norner. Han har vært med som deltaker i forskningsprosjekter og som aktiv bidragsyter i Emballasjeforeningens fora. Han sørger for å holde medlemmene oppdatert på hva som skjer globalt i plastindustrien, og han er god til å kommunisere til mennesker med ulik, faglig bakgrunn. Ole Jan Myhre sitter på betydelig kunnskaper om plastemballasje-filmer. Han er aktiv i emballasjemiljøet innenfor plast.
Et synlig bevis på prisen, blomster og et beløp på 10 000 kroner ble deretter tildelt Ole Jan av to av jurymedlemmene under taktfast applaus.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Redaksjonen anbefaler

Send til en kollega

0.063