23948sdkhjf

Norplasta-bygget er solgt

Det har lenge versert rykter om at eiendommen som BEWi Norplasta holder til i sentralt i Stjørdal kan bli solgt. Tidligere er administrasjonsbygget til Norplasta solgt til eiendomsselskapet Forr-Bo. I følge oppslag i Stjørdalens Blad er nå resten av eiendommen også solgt til et konsortium der Forr-Bo inngår. Produksjonen til BEWi Norplasta fortsetter i leide lokaler, mens deler av bygget skal leies ut.
Mange har spurt seg om om BEWi vil selge lokalene og evt. flytte produksjonen til annet sted. I følge lokalavisen skal produksjonen til BEWi Norplasta (plastemballasje) fortsette i Havnegata i Stjørdal, men den nye eieren jobber for å få leietakere til ledige lokaler i fabrikkbygget. Blant annet skal en bilforhandler være interessert.
Bygningsmassen er på hele 20 000 m2 og nær halvparten av dette er i dag ikke i bruk. Det nevnes i artikkelen i Stjørdalens Blad at BEWi Norplasta etter hvert kan komme til å trenge mer plass. Da er jo spørsmålet om den historiske plastproduksjonen til Norplasta fortsetter i bygget, eller om den vil flyttes annet sted.
Det blir også spennende å se om de nye eierne på sikt gjør endringer i bygget som ligger i Havnegata i Stjørdal og med E6 som nærmeste nabo. Påbygg i høyden nevnes som en mulighet.
Fra før er Microplasts produksjon i Stjørdal flyttet til IV-bygget i Leksvik. Stjørdal som «plasthovedstad» i Trøndelag kan stå for fall.
AI
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079