23948sdkhjf

Lars Stenerud tildelt Rauma kommunes næringspris

18. november ble Lars Stenerud, Plasto, tildelt Næringsprisen 2015 av ordfører Lars Olav Hustad i Rauma kommune og avtroppende leder av Kraftfondet i Rauma, Marit Nauste. Egenskapene som Lars besitter, som næringslivsleder, nettverksbygger og ikke minst hans evne til å raust å dele sine erfaringer og kunnskaper med alle, ble trukket fram ved utdelingen.
Det var et stort oppmøte i Rauma kulturhus der den stilfulle overrekkelsen fant sted. Foruten blomster og selve prisen, som var på 20 000 kroner, tok flere ordet og roste prisvinneren og hans familie. I tillegg ble det fremført kulturelle innslag ved Lisa Cranner og Frode Aarsbog.
Dette ble uttalt om prisvinneren: Lars Stenerud får prisen for sitt brede og unike engasjement for næringslivet i Rauma. Samtidig som han er administrerende direktør og en av eierne av Plasto AS, arbeider han aktivt som brobygger mellom de ulike næringene og er levende opptatt av nærings- og samfunnsutvikling i Rauma. Han er inkluderende, samarbeidsvillig, raus, skaper engasjement og deler velvillig av sin kunnskap og lederevne. Lars har et stort nettverk utenfor Raumas grenser; Sintef Raufoss, NTNU, Norsk Forskningsråd og iKuben for å nevne noen. Dette nettverket kommer andre næringer og prosjekter i Rauma og Romsdal til gode. Lars er en sterk bidragsyter til at Siva nå investerer solid i Rauma, som med Åndalsnes som knutepunkt vil bidra til økt regional og nasjonal næringsutvikling og innovasjonsfokus i årene fremover. Han er styreleder i Rauma Næringslag og utviklingsselskapet Nordveggen AS. Lars Stenerud er en aktiv pådriver i prosjektet Innfjorden 2020, der det satses på boligbygging og bygdeutvikling.
Arrangementet ble avsluttes med middag. Vi i plastbransjen i Norge gratulerer også og vi kan bare samstemme i ordene som ble brukt om Lars. I bransjesammenheng er han også en kjempe. Han er bl.a. leder for Forum for sprøytestøping og deltar alltid aktivt i arbeidet med teknologi- og bransjeiutvikling for vår industri. Grattis til Lars! Asle
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11