23948sdkhjf

Ny storordre til Brødr. Aa

Brødr. Aa AS fortsetter sin enorme utvikling. 8. desember 2015 meldte selskapet at kunden Boreal Transport Nord har lagt inn en ordre på tre nye karbonfiberkatamaraner til Hyen-verftet. I følge oppslag i lokalpressen skal Brødr. Aa i tiden fremover ansette 15-20 nye personer i tillegg til dagens 130 ansatte.

Fra Brødr. Aa fortelles det at de tre nye fartøyene skal inn i fergetrafikken i Møre og Romsdal. To av katamaranene blir identiske, 24 meter lange og med plass til 147 passasjerer. Det tredje fartøyet vil være 30 meter langt og med en kapasitet på 199 passasjerer.

– Dette er en stor og viktig kontrakt for oss. Boreal Transport Nord er en viktig kunde med en stor flåte av hurtigbåter, inkludert fem katamaraner i karbonfiber. Selskapet har nylig fått overlevert to fartøyer fra oss. Vi setter stor pris på å bli tildelt denne nye kontrakten for ytterligere tre karbonfiberfartøyer, sier Tor Øyvin Aa, adm. direktør hos Brødrene Aa.

Nevnte fartøyer skal overleveres ultimo 2016 og primo 2017. I følge lokalpressen har denne ordren fra Boreal Transport Nord en verdi på mellom 140 og 150 mill. kroner.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078