23948sdkhjf

Nettstudium for kompositt- og plastbearbeiding - nå må vi fylle opp plassene!

Hei til alle som ønsker seg en fagskoleutdanning – og hei til bedrifter som vil at ansatte skal ha økt kompetanse. Hei fordi det fortsatt er ledige plasser på det nystartede nettstudiet for kompositt- og plastbearbeiding. Det kan søkes helt fram til skolestart i slutten av august – og så lenge det er ledige plasser.

Plastforum har skrevet om de nye fagskolestudiene tidligere og vi har fulgt de siste årenes store anstrengelser på å få studiet etablert og godkjent. Nå er studiene en realitet – og nå MÅ vi bruke dem!
Fagskolen Innlandet i Gjøvik melder at det fortsatt er ledige plasser på nettstudiet for kompositt- og plastbearbeiding. Nå gjelder det å fylle studiet for at kurset skal få en trygg start. Og det kan søkes fra hele landet.

Vi oppfordrer plastbearbeidende bedrifter over hele Norge til å ta en ekstra titt i egne rekker etter flinke ansatte som vil bli fagskoleingeniør med spesialisering i Kompositt- og plastbearbeiding. Utdanningen kan tas på heltid (2 år), deltid eller nettbasert (4 år), alt ettersom hvordan det passer med den enkelte ansatte og dens bedrift.
Utdanningen er kommet i stand etter lang tids jobbing og som har sprunget ut fra bedriftenes egne ønsker om å heve plastkompetansen hos ansatte på alle nivåer.

Den nettbaserte utdanningen har seks samlinger hvert år, tre dager hver gang. Mellom samlingene arbeider studentene med fagstoffet alene eller i grupper, og lærerne formidler lærestoffet på forskjellige måter i form av digitale læremidler. Deler av undervisningen tas opp og kan streames av studentene når de måtte ønske det.
Det er over seks hundre studenter som tar slik nettbaserte utdanning i andre emner på Fagskolen Innlandet. En av fordelene ved å ta utdanning over fire år, er at den kan tas ved siden av full jobb. Studiet krever pågangsmot, men på Fagskolen Innlandet er ordningen blitt en suksess, og antallet studenter øker for hvert år.

Nå MÅ vi som bransje bruke tilbudet – vær snill å oppfordre kandidater til å søke NÅ for det nettbaserte opplegget!
Som nevnt: Opptak av studenter til dette studiet kan skje helt til slutten av august, så lenge det er ledige plasser.

Les mer om skoletilbudet på:
http://fagskolen-innlandet.no/nyheter/sterkere-lettere-smartere

Påmeldingsskjema finner du også på: www.fagskolen-innlandet.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093