23948sdkhjf

TEKMAR-konferansen er viktig for mange i plast- og komposittindustrien

På årets Teknologi- & Polymerdager inviterte foredragsholder Leif Magne Sunde fra SINTEF Fiskeri og havbruk interesserte bedrifter til aktivt samarbeid om utvikling av fremtidens løsninger. Herunder så han gjerne at interesserte deltok på TEKMAR-konferansen – Innovasjon i Havbruk – som avholdes i Trondheim 6. og 7. desember i år.
Konferansen arrangeres i år for 14. gang og holdes på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Det er Norges ledende, innovasjonsrettede laksekonferanse. Programmet er omtrent klart. Hovedtittelen for konferansen, som berører bredden av laksenæringen, har tittelen : «Stopp opp! Kan bedre teknologi øke presisjon og sikre forutsigbarhet for laksevekst?» Arrangøren forteller at bakteppet for TEKMAR 2016 er at det synes å være en mismatch mellom laksenæringens evne til å «levere» forutsigbarhet, og det som etterspørres av myndighetene for å få lov til å vokse videre i oppdrettsnæringen. Har næringen full kontroll og god nok presisjon?
Konferansen er en arena der norsk lakseoppdrettsnæring drøfter utfordringer og fremtidens løsninger relatert til teknologi og drift/operasjon av sjøbaserte anlegg, og legger premisser for nasjonale FoU-strategier.
Arrangør er SINTEF Fiskeri og havbruk i samarbeid med Norges forskningsråd, Sjømat Norge, Norsk Industri, Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond, Norske Maritime Eksportører, samt NCE Aquaculture og akvARENA. I fjor var det 360 deltakere på konferansen – det ser det ut til at det minst blir i år også! Se hele programmet, om påmelding mm på www.tekmar.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.25