23948sdkhjf

Lær om sikker håndtering av diisocyanater

Vi minner om PUR-gruppens utdanningsprogram og kurset «Sikker håndtering av diisocyanater 2017» som avholdes hos Elmico på Galterud (ved Skarnes) 7. februar 2017. Påmelding kan gjøres nå!

PUR-gruppens fagsekretær og informant , Thomas Brønnum, sier til Plastforum at operatørsikkerhet omkring arbeid med diisocyanater er fundamental for alle som fremstiller polyuretan- og polyureaprodukter.
Han minner også om at det i de kommende år vil være stort fokus fra myndighetene på diisocyanatenes allergifremkallende egenskaper. Det er derfor viktig å være godt orientert om kjemiske helsefarer.

Selv om operatører ansatt på større bedrifter generelt er godt utdannet, er det de seneste årene kommet masse ny kunnskap omkring helseeffekter av MDI. I mindre bedrifter er det ikke alltid automatikk i opplæringen av ansatte, bl.a. om håndtering av diisocyanater.
– Det er derfor at vi i PUR-gruppen mener at utdannelsesprogrammet vårt både er viktig og tidsmessig riktig. Vi tilbyr programmet til både medlemmer av PUR-gruppens og til bedrifter som i dag ikke er medlemmer hos oss, avslutter Thomas Brønnum.

Deltakeravgiften , som inkluderer lunsj, er kr. 1 500 kroner for medlemmer av PUR-gruppen og 2 000 kroner for ikke-medlemmer. Mva kommer i tillegg.

Opplæringen finner altså sted hos ELMICO AS, Sagmoen 100, 2223 Galterud, tirsdag 7. februar 2017, og det hele begynner med lunsj.

PROGRAM

12:00
Velkommen ved Elisabet Norderup Michelson, Elmico AS
Lunsj
12:30
Responsible care
Ansvarlig omgang med diisocyanater.
Ved Chris Ungermand, Huntsman Norden
13:15
Spørsmål
13:30
Kaffepause
13:45
Walk the Talk Generell MDI-modul
Ved Chris Ungermand, Huntsman Norden
15:15
Spørsmål
15:30
Orientering om PUR-gruppens arbeid og formål. Ved Egil Hestvik, Hurre Norway AS, styreleder i PUR-gruppen
15.45
Spørsmål og avslutning

Påmelding gjøres til PUR-gruppen, Norsk Industri ved Berit Irene Anthonsen.
Eller direkte her: https://event.nho.no/skjema/?event=7581
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078