23948sdkhjf

i4plastics arrangerer plastkurs

i4plastics er for tiden landets mest aktive gruppering når det gjelder kompetanseoppbygging for våre næringer. Midt i februar 2017 arrangeres plastkurs på Raufoss holdt av Hans-Erik Strömvall. Det kan velges mellom to forskjellige kurs: materiallære eller sprøytestøping. Eller man kan delta på begge!

Silje Aschehoug som leder i4plastics, sier til Plastforum at kurstilbudene først og fremst rettes til bedriftene som er med i i4plastics, men at det er åpent også for deltakere fra andre bedrifter så lenge det er ledige plasser.

Begge kurstilbud går over to dager og de holdes i industriparken på Raufoss, med start på møterommet til SINTEF Raufoss Manufacturing og med praktiske øvelser på en sprøytestøpemaskin hos Raufoss Water & Gas.
Kursene er gratis for deltakere fra bedrifter som er medlem av i4plastics. Andre bedrifter betaler 2000 kroner per kurs og deltaker.

Kurset Materiallære avholdes tirsdag 14. og onsdag 15. februar, begge dager fra kl. 09.00 til 16.00. Kurset passer så vel ingeniører som operatører og øvrige i organisasjonen som er i befatning med plastproduksjon.

Kurset Sprøytestøping avholdes torsdag 16. og fredag 17. februar. Begge dager fra kl. 09.00 til 16.00. Det retter seg mot operatører av sprøytestøpemaskiner.

Se innholdet i kursene på www.i4plastics.com

NB! Påmelding innen fredag 3. februar 2017.
Meld deg på med en e-post til jens.olav.enger@sintef.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.12