23948sdkhjf

«Plast- og komposittkonferansen 2017» i Gloppen

Med daglig leder, Frode Lindvik i Strukturplast AS, i spissen og med god drahjelp fra administrasjonen i Maritim Forening Sogn og Fjordane, så avholdes for andre gang Plast- og komposittkonferansen i Gloppen. Det hele skjer onsdag 1. mars, med mulighet for overnatting til 2. mars.

Maritim Forening Sogn og Fjordane og Frode Lindvik samarbeider om konferansen og har ambisjoner om årlige arrangementer i Sandane. Slik skal man lære industribedrifter som kommer til konferansen om muligheten som polymere materialer kan tilby: lett vekt, sterke og varige.

Som i fjor inneholder programmet en god blanding av plast-, PUR og kompositt. Og det er valgfrie bedriftsbesøk, enten til Strukturplast på Sandane eller til Brødr. Aa i Hyen. Eller man kan bli igjen på Gloppen Hotel for å høre om hva man driver med hos EasyForm og på Måløy.

Konferansen ble i fjor besøkt av rundt 125 deltakere, i år håper man på enda flere. Programmet er klart, der også Maria Strömme er hentet inn, professoren i nanoteknologi ved Uppsala universitet, har meldt sin ankomst. Hun alene er verdt turen til Gloppen.

Se hele programmet og påmelding her:
http://maritimsfj.pameldingssystem.no/leverandordag-plast-og-kompositt-1
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094