23948sdkhjf

Kreativ Plast bytter navn til PLEXON

Selskapet Kreativ Plast på Nøtterøy er nå historie. Selskapet, som ble etablert i 1996,fikk 1. mars nytt navn: kompetansehuset Plexon. Men de ansatte og produktene er som tidligere, men ideene flere…

– Etter drøye 20 år med gode ideer og smarte løsninger, skiftet vi navn fra 1. mars 2017. Navnendringen er en naturlig følge av en moderniseringsprosess og selskapets målsetting om videre vekst. Det ligger også helt klare tanker og ønsker om å fjerne oss fra et navn som ofte forbindes med tyngre og tradisjonell plastindustri, uttaler gründer og daglig leder Nils Stensvold.

Navnet Plexon er ikke tilfeldig valgt. Selskapet har i alle år jobbet med produkter av varemerket Plexiglas. Navnet er følgelig avledet herfra.
Gjennom årene er det utviklet og produsert tusenvis av produkter og selskapet har vært involvert i mange, store prosjekter. Blant de mer kjente, og som har prydet forsiden av bl.a. Plastforum, finner vi lysveggen på Østbanehallen i Oslo. Dette prosjektet har vunnet mange priser nasjonalt og internasjonalt.

– Nå satser vi tungt videre innenfor dagligvare, detaljhandel, bygg/industri og ikke minst nyskapende LED-prosjekter, sier salgsansvarlig i Plexon, Roger Negård.
Han forteller at de for tiden er på jakt etter en prosjektselger. Han ser heller ikke bort fra at det kan bli behov for å forsterke teamet ytterligere.
– Vi kommer med flere, spennende nyheter i løpet av våren 2017, avslutter en hemmelighetsfull Roger Negård.
(Mer om selskapet i Plastforum 2/2017. Red.anm.)
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063