23948sdkhjf

Siste opprop for Komposittforbundets rute til JEC World 2017

I skrivende stund er det 20 personer som bor på «fellesreise-hotellet» til Norsk Komposittforbund og Plastforum i anledning komposittmessen i Paris. Og det er 37 personer som har meldt seg til fellesmiddagen/båtturen på Seinen tirsdag kveld. Har du tenkt deg til Paris 14.-16. mars og fortsatt ikke har flybillett eller hotell? Da vet vi hvem du skal kontakte!

Turen inkluderer busstransfer til messen ved ankomst Paris (hvis vi er minst 20 personer med det aktuelle flyet på tirsdag formiddag). Bussen kjører videre fra messen til hotellet for levering av bagasjen.

Vi inviterer til middag , tirsdag kveld, denne gang på en restaurantbåt på Seinen. Båtturen tar ca.to og en halv time. Da serveres treretters middag, mens båten fører oss under den franske hovedstadens utallige broer. Få med deg flotte, flombelyste bygninger og turistattraksjoner mens vi inntar mat og drikke på elven. Prisen er 990 kroner per person og kan altså også velges av interesserte som ikke reiser eller bor med oss.

Onsdag 15. mars er det Brødrene Aas dag på messen, en messe som for øvrig er nesten 10 prosent større enn i fjor og har rundt 1.200 utstillere. Denne messedagen bør alle komposittglade nordmenn holde ut – og bli med å heie når Brødr. Aa og deres samarbeidspartnere mottar JEC Innovation Award for sightseeingskipet «Vision of the Fjords». Prisutdelingene starter kl. 17.00

Vi bor på samme hotell som vi har hatt tidligere, nemlig Hotel Holiday Inn Paris Notre Dame, som er et firestjerners hotell i Latinerkvarteret, kort avstand til RER-toget som går til/fra messen (og flyplassene i Paris).

Turen inkluderer fly frem og tilbake Oslo/Paris – men vår reisearrangør kan tilpasse reisen også fra andre, norske flyhavner.

Har du ennå ikke flybillett/hotell? Eller ønsker du å ta med ektefelle/ledsager, forlenge oppholdet, eller reise på andre dager/tidspunkter – ta snarest mulig kontakt med vår reisearrangør ved Ingrid Løvseth på telefon 23 19 44 03,
e-post: ingrid@expertreiser.no

Se hele programmet på http://expertreiser.no/produkt/messereiser/jec-europe
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062