23948sdkhjf

Oppkjøp og endringer hos Plamako

Det skjer endringer hos Plamako AB i Anderstorp, Sverige. Fra 1. mars 2017 inngår også den svenske delen av HCT Tool A/S i selskapet. Samtidig er salgskontoret i Mjøndalen nedlagt og salgsansvaret overtas av morselskapet i Sverige med Roger Halvorsen som den fortsatt utøvende her hjemme.

Adm. direktør i Plamako AB, Christer Stureson forteller til Plastforum at HCT Tool A/S er et dansk selskap som driver med verktøy og standarddeler til verkstedindustrien. Selskapet importerer deler direkte fra forskjellige, globale produsenter.
– Med dette oppkjøpet styrker Plamako sin posisjon som en komplett leverandør av produkter til plast- og verkstedindustrien i både Norge og Sverige, sier Christer. Med to nye medarbeidere fra HCT Tool, teller nå staben totalt 22 personer.

Plamakos webshop vil fra nå gradvis ta navnet mouldshop.se. Christer forteller at det nye navnet og også ny logo for mouldshop skal gi en enhetlig profil og enkel gjenkjenning. For øvrig har denne nettbutikken de samme funksjoner og det samme produktsortimentet som tidligere, dvs. med samme innlogging for brukerne.

En ny maskinhall på 400 kvadratmeter er også nylig oppført i Anderstorp og tas i bruk i disse dager. I hallen vil det bli plass til prosjekter og utbygging av automatiseringsløsninger for både Plamako og datterselskapet Plamex Automation som også holder til i Anderstorp.

Plamakos salgskontor i Mjøndalen er altså historie. Christer Stureson forteller at det relativt lille lagerholdet som var her nå er flyttet til Anderstorp og samkjøres derfra. Roger Halvorsen fortsetter salget på det norske markedet fra sitt hjemmekontor med de samme produktene og varemerkene som tidligere
Christer Stureson mener at deres nettsalg via mouldshop.se er et godt komplement både i Sverige og Norge. – Sammen med det øvrige produktprogrammet til Plamako fremstår vi med et utvidet tilbud og som en komplett partner til plastindustrien. Med 22 personer i organisasjonen er vi markedets sterkeste team, avslutter Christer Stureson.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078