23948sdkhjf

Pelle Nymoen AS blir en del av Hans Claussen AS

Per Ole Nymoen har besluttet å selge sitt selskap Pelle Nymoen AS til Hans Claussen AS. Transaksjonen skjer i løpet av april 2017.

Per Ole – bedre kjente av de fleste som Pelle – har drevet med råvarer og utstyr til komposittindustrien i en mannsalder. Han solgte sine første kg med karbonfiber i 1976 og bestemte seg allerede da for å satse på avanserte komposittmaterialer.
Etter mange år med intenst arbeid og i en alder av 67 år, har Pelle nå bestemt seg for at tiden er inne for et noe roligere liv. Ski, sykkel og friluftsliv er interesser han ser frem til å få dyrket i større grad.
Begge selskaper er tradisjonsrike i sine bransjer. De har begge vært distributører til norsk plastbearbeidende industri i mange år. Selskapene kjenner hverandre godt, og holder til bare noen kilometer fra hverandre, nær Sandvika i Bærum.
Begge parter uttrykker at det egentlig er litt rart at selskapene ikke har slått seg sammen før nå.

Pelle Nymoen AS har opparbeidet seg et meget solid og godt navn og er kanskje særlig kjent hos de selskapene med litt avansert komposittproduksjon. Vakuumutstyr for infusion-støping og karbonfiber i ulike handelsformer er viktige produktområder for selskapet.
Innehaveren Pelle har opparbeidet seg solid kompetanse og erfaring om kompositter og materialvalg. Han vil fortsatt være disponibel for industrien i en overgangsperiode, men vil etter planen gradvis tre ut av manesjen.

Hans Claussen AS fylte 100 år i 2014 og har vært en aktiv distributør av komposittmaterialer siden 1960-tallet. Overtakelsen av Pelle Nymoen AS gir selskapet enda større bredde i sortimentet og viser med all tydelighet at Hans Claussen AS fortsetter sin aktive satsing mot komposittindustrien.
Kompositthuset.no, som er Claussens nettbutikk, vil også nyte godt av et utvidet sortiment.

Både Pelle Nymoen og Jonas Claussen skriver i en pressemelding at de er svært tilfreds med avtalen. De vil gjøre alt for at det skal bli en god overgang for både kunder og leverandører. Som nevnt over fortsetter altså Pelle Nymoen i en konsultativ rolle i en tid fremover.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078