23948sdkhjf

«Advanced Engineering» med digitalisering i fokus

20. og 21. september lanseres Advanced Engineering på Exporama utenfor Oslo. Det blir Norges største industrimesse i år. En messe der bransjer med satsing på avanserte materialer og konstruksjoner er spesielt ønsket. Arrangøren easyfairs satser dessuten på at digitalisering av industrien skal stå i sentrum under arrangementet. Nå starter registreringen til messen.

I en pressemelding skriver og minner easyfairs oss om at fremtiden er nærmere enn vi tror, og den 4. industrielle revolusjonen skaper uendelige muligheter for Norges utvikling og økonomi.

Nå åpner arrangøren for registreringen til messen som også vil inneholder et høyaktuelt konferanseprogram og en hall fylt med innovasjoner og tekniske løsninger fra utstillerne.
Alle seminarer, aktiviteter og opplevelser er kostnadsfrie for de besøkende.
– Det eneste man trenger å gjøre er å registrere seg via vår hjemmeside, sier Lina Schewenius Lund, prosjektleder for Advanced Engineering i Oslo.
Når det gjelder nettopp ny teknologi og digitalisering så vil det foruten aktuelle foredrag og de aktuelle nyheter hos utstillerne være muligheter for «å digitalisere seg selv».

– For den litt mer vågale tilbyr vi også muligheten til å digitalisere seg selv med et microchip-implantat på messen. Denne møteplassen er blitt en kjempesuksess i Storbritannia og den fikk nylig en flott start i Göteborg. Den er et sted som tilbyr noe for alle industriinteresserte. Vi tror og håper at mange besøkende vil bruke noen timer for å oppdage den seneste teknologien på markedet samt innblikk i hva fremtiden har å by på, avslutter Lina Schewenius Lund.
Komposittindustrien er bl.a. bransjene som er spesielt ønsket til dette arrangementet.

Nærmere informasjon:
Prosjektleder Lina Schewenius Lund, +46 31 89 41 39, lina.lund@easyfairs.com og
Salgsansvarlig Trym Fagerhaug, +47 22 99 60 11, trym.fagerhaug@easyfairs.com

Mer om arrangementet på: www.advancedengineeringno.com
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078