23948sdkhjf

Mysteriet om den forsvunnede støpeform!

Kan noen hjelpe? Saken gjelder en «forsvunnet» støpeform for sjakkbrikker. Og det er datteren til Rolf Westrum som nå prøver å nøste i trådene. Rolf Westrum fikk i 2005 registrert patent på sin brettspill-oppfinnelse «Royalsjakk», et spill for fire personer. Og han produserte plastbrikker hos en norsk sprøytestøper. Nå vil datteren blåse liv i dette, men vet ikke hvor støpeformen befinner seg.

Lynn Hege Myrvang forteller til Plastforum at pappaen, som nå er gått bort, jobbet hardt med å få produsert plastsjakkbrikker i fire, ulike farger (rød, gul, grønn og blå). Spillebrettet er norskprodusert, og han ønsket også at brikkene skulle sprøytestøpes i Norge fremfor i Kina.
Han fikk laget en støpeform, med design som skilte brikkene noe ut fra de standardiserte fasongene. Formverktøyet betalte han rundt 80.000 kroner for for en del år tilbake.
Men; Rolf Westrum rakk aldri å få spillet ut kommersielt. Han døde i 2015 etter en tids sykdom. Nå vil datteren, som arvet pappaens firma, Multigames AS, fullføre hans sjakkideer.
Problemet er bare at familien ikke aner hvor støpeformen befinner seg, fordi de ikke finner noen papirer på formproduksjonen, eller på hvem han var i kontakt med om støpingen.

Her er noen flere ledtråder: Rolf Westrum hadde et stort nettverk etter å ha drevet eget trykkeri, W-TRYKK i nærmere 50 år. Firmanavnet kan kanskje hjelpe, ved siden av navnet Rolf Westrum, Multigames AS og Royalsjakk?

Er det noen der ute som vet noe om saken eller hvor støpeformen befinner seg? Ligger den gjemt og glemt på et gammelt lager eller på et nedlagt plaststøperi i Oslo-området eller et annet sted i landet?
Lynn Hege Myrvang er svært takknemlig hvis noen kan hjelpe meg å løse «mysteriet» med den forsvunnede støpeformen for plastbrikker til Royalsjakk. Dersom noen har informasjon vennligst ta kontakt med henne på telefon 975 91 817 eller e-post: lynnhege@hotmail.com
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062