Bjarte Haldorsen er gått bort

| Av Asle Isaksen | Tips redaksjonen om en historie

Et trist budskap nådde oss sist i juli: Håkon Bjarte Haldorsen, til daglig bare Bjarte, døde fredfullt i hjemmet, 27. juli, etter et drøyt års sykdom. Han ble bare 44 år. Han ble bisatt fra en fullsatt Jeløya kirke, tirsdag 8. august.


Bjarte overtok den formelle ledelsen av Biobe AS fra sin far, Håkon Haldorsen, sommeren 2011. Han fikk gleden av å lede bedriften i fem fine år, til han på høsten i fjor, av helsemessige grunner, måtte gi seg. 1. februar i år ble Eirik Bjørnsen, tidligere salgs- og markedsansvarlig i Biobe, tilsatt som konstituert adm. direktør i Biobe.

Bjarte var utdannet siviløkonom fra BI og startet karrieren i databransjen, innenfor software. Han kom etter hvert inn i Biobe-systemet og hadde flere forskjellige funksjoner, sist i salg og markedsføring, før han overtok sjefsstolen fra pappa Håkon i 2011.

På fritiden var Bjarte en allsidig person. Han elsket alt som hadde med ski, sykling, løping og fjellturer å gjøre. Fra sin bobel på Jeløya ble han et engasjert medlem i Moss skiklubb.
Han og familien kjøpte hytte i Valdres og de tilbragte mange flotte ferier der med lange turer i fjellet. Somrene ble også preget av idyll med familien ved sjøen.

Norsk plastindustri vil savne engasjerte Bjarte. Både i Borg Plast-Net og på de årvisse Polymerdagene var han aktiv deltaker og bidragsyter. Han var opptatt av at norske industribedrifter skulle ha vilkår for å forbli i landet.

Bjarte Haldorsen ble bisatt fra Jeløy kirke 8. august. Kirken var overfylt av familie, venner, arbeidskolleger og andre kjente, alle ville de ta avskjed med en flott og varm person. Det ble en gripende stund, der både kona Elin og Bjartes bror holdt utrolig flotte minneord. Alle som kjente Bjarte understreker hans omsorg, nysgjerrighet, stå på-vilje og svært utadvendte personlighet. Sosial, smilende og alltid med hyggelige kommentarer til alle som var rundt ham. Han vil bli dypt savnet.

Våre tanker går til hans nærmeste familie, kona Elin og til de to kjære døtrene Nora og Caroline, samt til mamma og pappa, Anne og Håkon, og Bjartes tre øvrige søsken.

Vi i Plast-Norge takker Bjarte for alt han sto for. Fred over Bjarte Haldorsens minne.
Jon H. og Asle I.


Hold deg oppdatert med PlastForum NO
Er du abonnent? Become a subscriber

Med et abonnement får du ubegrenset adgang til nettavisen. Read the newspaper online


Skriv kommentar
Forsiden akkurat nå

Nexeo og Distrupol under samme paraply

Piratkopier kan gi store skader

De kan forårsake ødelagte maskiner som fører til produksjonsstans og dermed tap av penger. I verste fall kan de til og med føre til personskader. Det handler om falske produkter til for eksempel reservedeler til maskiner eller kulelagre. Problemet er kjent også i plastindustrien.

Fjerner plast fra sixpacken

Selges ikke Braskem likevel?

Vil bygge vindkraft-anlegg i USA

Havbruksdagen åpnes av fiskeriministeren

Nyhetsbrev

Elektriske fly like om hjørnet?

Online Newspaper Archive

RPC-konsernet vurderes solgt!

Økt anvendelse av elektrisitet - fører til redusert behov for energi

Økt anvendelse av elektrisitet og dermed mer effektiv utnyttelse av energi, vil bidra til at verdens energibehov kommer til å falle fra midten av 2030 tallet til tross for at stadig flere får tilgang til energi.

- Norge langt bak på bruk av roboter

Norge har med sine mange små og mellomstore virksomheter enda til gode å forstå hvor stor forskjell en liten robot kan gjøre, selv i en mindre produksjon. Derfor har Universal robots, den danske frontløper for samarbeidende roboter, ansatt Julius Skulstad.

Klimamålene blir ikke oppfylt

Over 3 000 bedrifter søkte SkatteFUNN

Ukens vits: Den uheldige trailersjåføren

Konferanse om fremtidens sirkulære emballasje

Avery Dennison inngår miljøsamarbeid med Plasticity

«Future of The Fjords» ble Årets skip

Passasjerskipet «Future of The Fjords,» bygget av Brødr. Aa for rederiet The Fjords, er kåret til Ship of the Year. Prisen ble delt ut i Hamburg av ambassadør Petter Ølberg under SMMs første dag.

Lanserer tekstilfasade

Norsk-tysk strømkabel kommer på plass

Brimer og ServiTech slår seg sammen

Kjøpet av Braskem ventes sluttført i oktober

Velox er kjøpt av IMCD

Ukens vits: Den filosofiske fiskerkona

Nye sjøkabler i Oslofjorden

Flere besøkende på ONS

Med nytt navn skal polymer-spesialist åpne flere markeder

Vurderer vindpark på Snorre og Gullfaks

ABB er med på «å forandre verden»

Bygger kompetansesenter for biokompositter

Ny storhandel kan være på gang…

Ukens vits: Gøy med muskler

Milliongave til frivillig innsats mot plastforsøpling

Bedrifter: Få råd og veiledning til innovasjonsprosjekter

Nordmenn frykter ikke robotene

Nytt biogranulat for sprøytestøping

Ukens vits: Hevnen er søt

«Speakers Corner» på NTNU i Gjøvik – bruk muligheten!

Se alle Bedriftenes egne nyheter

Send til en kollega

0.359