23948sdkhjf

Aktuelle fagkonferanser og messer den nærmeste tiden

Mange store og spennende arrangementer finner sted de nærmeste dager og uker. Flere av disse er høyst aktuelle også for gummi-, kompositt- og plastindustrien. Her er et lite knippe i kronologisk rekkefølge:

Aqua Nor 2017

Aqua Nor-messen finner sted 15.-18. august i Trondheim. Messen er blitt Norges og verdens største messe for akvakultur-teknologi.

Med stadig mer plast i fiskeriindustrien og i havbruket, er messen blitt viktig for vår industri. Rundt 30 selskaper fra plast- og komposittindustrien er utstillere på årets Aqua Nor, noe som gjenspeiler satsningen som nå gjøres fra polymerbransjen mot havbruksnæringen. Plastforum vil være tilstede på messen.
Les mer om messen her: http://www.aqua-nor.no

NORSOK – hva nå?

Frokostmøte som avholdes 22. august 2017 i Standard Norges lokaler, Mustads vei 1, Oslo
På dette frokostmøtet, som varer et par timer, presenteres de viktigste funnene fra prosjektet NORSOK-analyse og hvordan eierne og Standard Norge nå jobber videre med anbefalingene fra prosjektet.
Målet i det videre arbeidet er effektive og oppdaterte NORSOK-standarder, økt bruk av internasjonale standarder og kraftig reduksjon av selskapsspesifikke krav. Dette vil være et viktig bidrag for å beholde en attraktiv, effektiv og sikker norsk sokkel. Og kanskje mer konkurransedyktighet og større rom for nye løsninger?
Les mer her: https://www.standard.no/kurs-og-arrangementer/arrangement-standard-norge-og-nek/standard-morgen1/standard-morgen-norsok--hva-na1

Forum for Automatisk Produksjon 2017
Avholdes 30. og 31. august på Sundvolden hotell og er en teknologimøteplass som skal bidra til å styrke verdiskapning, lønnsomhet og konkurranseevne ved bruk av automatiserte løsninger i industrien.
Konferansen er et samarbeid mellom Norsk Industri, Ifea og NFA og blant temaene er:
· Fleksibel automatisering
· AGV transport i Industrien
· Bedriftsbesøk hos Spenncon Rail og Tronrud Engineering
· Automasjon for småserier
· Menneske- og robotsamarbeid
· Fremtidens teknologi

Les mer om konferansen her:
https://www.norskindustri.no/kurs-og-arrangementer/arrangement/forum-for-automatisk-produksjon-2017

Og for september tar vi med:

Advanced Engineering 2017
får nå sin introduksjon også i Norge. Stedet er Exporama på Hellerudsletta, nær Oslo og Lillestrøm. Datoen er 20. og 21. september. Dette er en bredt anlagt industrimesse knyttet til teknologisk produksjon, inkludert komposittindustri. Flere plastbedrifter har allerede meldt seg som utstillere.
Messen arrangeres for første gang i Norge, etter å ha vokst seg stor i bl.a. Storbritannia.
http://www.easyfairs.com/no/events_216/advanced-engineering-oslo-2016_89966/norway_89968

Composites Europe 2017
er en stor, internasjonal komposittsamling som i år avholdes i Stuttgart, 19.-21. september. Messen er betydelig og her holdes også en stor komposittkonferanse i forkant, nemlig 3rd International Composites Congress (ICC) i regi av det tyske komposittforbundet.
Mer om messen, se www.composites-europe.com/startseite_1.html?sprache=englisch
Om konferansen: se http://www.composites-germany.org
Og ønsker du reiseopplegg finner du det her: www.int-messe.no/ce
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078