23948sdkhjf

Bransjetreffet 2018 legges til Sandane

Teknologi- & Polymerdagene, som de to siste årene har vært vellykket avviklet på Raufoss/Gjøvik, gjør nå et spennende forsøk ved å gå i spann med det driftige industrimiljøet i Nordfjord. Plast- og Komposittkonferansen 2018 er besluttet lagt til Sandane 30. og 31. mai 2018. Hold av dagene!

En programkomité har startet arbeidet og håper ved juletider å kunne legge fram et fyldig program som samler hele bransjen.
Konferansen vil ha emner om materialer, maskiner, prosesser og helt sikkert også om gjenvinning/miljø/sirkulær økonomi.
Det hele krydres med suksesshistorier.

Sirkulær økonomi er på alles lepper. Plast- og komposittkonferansen 2018 skal gi klar beskjed om bærekraftige materialer, fra fossilt opphav, eller fra biologisk. Vi skal fortelle om bærekraftige løsninger.

Opplegget vil ellers bli som det har vært på Polymerdagene de siste 10-15 årene: en faglig og sosialt anlagt konferanse over drøye halvannen dag, med veksling mellom plenum og gruppesesjoner i emner som materialer, PUR, kompositt, sprøytestøping, additiv produksjon (3D) og sirkulær økonomi

Bedriftsbesøk jobbes det med. Trolig vil to av stedene som kan besøkes bli karbonfiberverftet Brødr. Aa i Hyen og Strukturplast (produksjon av PUR-produkter) i Sandane.

Utstillere inviteres selvfølgelig. I fjor og året før var det over 20 utstillere som fant veien til Gjøvik. Nå skal vi lose dem til Trivselshagen i Sandane – der konferansen og utstillingen vil finne sted i supre lokaler.

Sandane er et flott sted og området er på sitt vakreste i månedsskiftet mai/juni: blågrønn fjord, blomstrende frukttrær og snø på fjellene.
Nevnes skal også at Sandane har egen flyplass, 10 minutter fra konferanselokalene. Egne busser/maxitaxier vil sørge for transporten til og fra. Widerøe har lovet å sette opp ekstrafly til Anda flyplass dersom ruteflyene skulle blir fulle.
Mer om stedet, lokalene etc. i Plastforums oktoberutgave som er ute hos leserne om få dager.

S ett av dagene 30. og 31. mai 2018 til Plast- og komposittkonferansen!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062