23948sdkhjf

Den store teknodagen på Industri Futurum

Tirsdag 21. november er dagen hvor alle som er interessert i industriell utvikling bør ta turen til Gardermoen og Norsk Industris store arrangement Industri Futurum! Da arrangeres delkonferansen Manufacturing Futurum.

På Manufacturing Futurum stiller Norsk Industri et særs viktig spørsmål, et spørsmål som de fleste bedrifter i alle bransjer, burde stille seg: Hvordan kan vi sammen ta et krafttak for flere manufacturing-vinnere i fremtiden?

Denne delen av konferansen starter med Industrisamtalen, med næringsminister Monica Mæland og representanter fra næringsministerens Forum for industri: Olav Tronrud (adm. dir., Tronrud Engineering AS), Ann Christin Andersen (adm. dir., TechnipFMC i Norge) og Stein Lier-Hansen (adm. dir. Norsk Industri). Du møter også blant andre John-Arne Røttingen, adm. dir. i Forskningsrådet, Espen Susegg, adm. dir. i Siva. Arnt Dahle, styreleder i bransjeforeningen Teknobedriftene, Mona Skaret, direktør for vekstbedrifter og klynger i Innovasjon Norge og Sverre Gulbrandsen-Dahl, sjefforsker hos SFI Manufacturing/Sintef Raufoss.
– Vi har fått med oss noen av Norges fremste eksperter på manufacturing og digitalisering. Det blir også spennende å høre mer om de nye katapultene, og hvordan disse kan være med på gjøre Norge til fremtidens manufacturing-vinner, sier fagsjef Katrine Vinnes i Norsk Industri.

Presenterer Veikart for Teknobedriftene
På konferansen vil det rykende ferske «Veikart for Teknobedriftene» presenteres. Veikartet ferdigstilles i disse dager, og kommer direkte fra trykkeriet til Gardermoen.
– I veikartet viser Teknobedriftene frem mulighetsrommet som digitaliseringen bringer med seg for vareproduserende industri, sier Vinnes.

Deltakerne på konferansen kan velge mellom flere konferansealternativer. I tillegg til Manufacturing Futurum kan du også få med deg foredrag fra Lettmetallkonferansen og Maskinering og additiv tilvirkning .
– Vi håper at deltakerne ser nytten av å selv kunne velge om de kun vil delta på Manufacturing Futurum, eller om de vil "shoppe" innlegg fra de andre konferansene. Det vil bli «åpen dør»-policy, så her kan du slå flere fluer i en smekk, avslutter Katrine Vinnes.
> Se programmet for Manufacturing Futurum
> Meld deg på
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063