23948sdkhjf

Stabilitet preger NGF

Norges Gummitekniske Forening (NGF) avholdt årsmøte 8. november. 32 fagpersoner, inkludert foredragsholdere, hadde funnet veien til Comfort Hotel Union Brygge i Drammen. På Generalforsamlingen ble hele styret gjenvalgt ved akklamasjon.

Fagprogrammet var som vanlig godt med til sammen fem foredrag i forkant av generalforsamlingen. Bilder og referat fra fagkonferansen finner du i novemberutgaven av Plastforum.

Stabilitet er nevnt. NGF har også en grei økonomi. Foreningen har nær 90 medlemmer (ønsker seg 100!) og en bankbok på over 300 000 kroner. Driften går gjerne med et par titusener i overskudd hvert år, og NGF vil etter all sannsynlighet arrangere Nordic Rubber Conference i Norge i 2019. Det kan gi ytterligere kroner i kassa til bruk for bl.a. kompetanseaktiviteter.
Årsmøtet ble avsluttet med en times byvandring med guide i Drammen, en by som har gjennomgått en total forvandling de siste 10-15 årene. Drammen er blitt en moderne og hyggelig, mellomstor by. Den tåler absolutt besøk.
Dagen ble avsluttet med middag, sosialt samvær og overnatting for de som hadde for lang vei hjem.

Samtlige tok gjenvalg
Grethe Hartviksen tok, som øvrige styremedlemmer, revisorer og valgkomité, gjenvalg. Hun er for lengst historisk i bransjesammenheng. I og med gjenvalget er hun den styrelederen i NGF som har sittet lengst i stolen. Grethe er inne i sin 12. periode som styreleder, den 14. i styret. Hun er også den eneste styrelederen som har vært kvinne siden etableringen av NGF for 64 år siden.
Håvard Kristoffersen fra Seal Engineering AS tok for ett år siden på seg den viktige jobben som nettredaktør i NGF. Det har vært viktig for foreningen og Håvard fortsetter i denne funksjonen.

Styret i NGF i perioden 2017/-18 består av:
Styreleder: Grethe Hartviksen, Trelleborg Offshore Norway AS
Nestleder: Harald Thon, Statoil ASA
Sekretær: Ivar Espedal, Aker Solutions AS
Kasserer: Heidi Kjellin, Trelleborg Offshore Norway AS
Styremedlemmer:
Jon Huse, DNV GL AS
Gunnar Hognestad, Statoil ASA
Jan Arild Rygg, R.J. Rygg International AS

Varamedlemmer:
Jan Dyre-Hansen, TESS AS Ole-Bjørn Rasmussen, Trelleborg Offshore Norway AS
Vel blåst, NGF.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062