23948sdkhjf

Espen Sellevaag er gått bort

Espen Sellevaag er gått bort – kun 35 år. Han døde 16. november, etter å ha blitt plutselig syk i sommer.
Mange i det norske plastmiljøet vil huske Espen fra tiden som konsulent i Plastavdelingen ved Teknologisk Institutt. Her sluttet han for åtte år siden, for å bli design- og utviklingsdirektør hos stolprodusenten Savo. Men han glemte aldri sine kontakter i plastbransjen. Senest for to år siden, på Plasttekniske Dager på Lillehammer, fortalte han med innlevelse hvordan Savo tenker når de designer, utvikler og produserer stoler for et internasjonalt marked. Espen vil bli savnet av veldig mange. Her følger noen minneord sendt til Savos forretningsforbindelser som vi har fått tillatelse av adm. direktør Ervin Kohn til å bringe videre:
Vi har mottatt den triste meldingen om at vår design- og utviklingsdirektør Espen Sellevaag er død. Vår kjære Espen ble bare 35 år. Han etterlater seg sin fantastiske kone Line og to små jenter.
Han etterlater seg også mange sørgende kollegaer i Norge, Sverige og Danmark. For åtte år siden, som 27 åring, kom Espen inn i Savofamilien som et friskt pust. Han bevarte denne auraen av optimisme og pågangsmot til det siste. Espen smittet oss med sin entusiasme slik at det var energigivende å være sammen med ham. Espen søkte mulighetene der disse ikke var åpenbare. Espen gjorde oss andre gode.
Espen gikk i spissen når det gjaldt å gjøre om intellektuell kapital til organisasjonskapital. De faglige trådene han etterlater vil vi kunne spinne videre på uten vanskeligheter. Derimot gruer vi oss til møtene der Espens fravær vil være så merkbart. Vi kommer til å savne hans ærlige smil. Vi kommer til å savne hans lekenhet.
I sørgeukene er det ikke unaturlig å gå gjennom de gode minnene. I resepsjonen hos Savo legges derfor ut en minnebok der alle kan skrive en siste hilsen. Dersom du har et minne du vil dele er du velkommen til å sende en e-post som vi vil lime inn i boken. På den måten vil vi kunne gi Line litt av vårt kollektive minne om Espen.
Vi lyser fred over Espens minne.
Hilsen Savo as Ervin Kohn adm.direktør
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.35