23948sdkhjf

Tilsvar fra Temu ang urettferdig konkurranse

Etter at Plastforum publiserte en sak om urettferdig konkurranse, har vi mottatt et tilsvar fra Temu.

Når det gjelder produktsikkerhet og samsvar, har Falk følgende kommentar:

– Temu er en online markedsplass hvor uavhengige selgere legger ut produktene sine selv. Temu vurderer selgere som begynner å selge produktene sine hos oss. Hver leverandør må også signere avtaler inkludert en etiske retningslinjer der de lover å overholde lover og regler, inkludert forskrifter i hvert enkelt marked. Temu støtter dette ved å gi veiledning og informasjon om kravene i ulike markeder. Leverandøren som bryter retningslinjene eller selger produkter som ikke er standard, kan bli tvunget til å forlate markedsplattformen, sier Mikael Falk i Temu.

– Når selgere sender produktene sine til Temus lager, utføres det stikkprøver for å verifisere at produktene samsvarer med beskrivelsene og overholder sikkerhetsstandarder. Dette inkluderer kontroll av emballasje, produktinformasjon og sikkerhetsetiketter. Siden Temu startet sin virksomhet i EU i fjor, har selskapet foredlet sine overvåkings- og kvalitetssystemer, for å adressere ulike områder som trengte forbedring. Temu har jobbet tett med selgerne for å sikre at de oppfyller ulike EU-krav, som CE-merket. Vi overvåker også tilbakemeldinger fra kunder for å identifisere eventuelle problemer med produkter.

­Angående produkttestene fra TIE:

– Etter å ha mottatt testresultatene, startet vi umiddelbart en intern undersøkelse. 12 av produktene var allerede fjernet gjennom den rutinemessige produktgjennomgangen vi gjennomfører. Vi fjernet raskt de gjenværende produktene, og derfor er ingen av de 19 produktene tilgjengelig på nettsiden vår.

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.298