23948sdkhjf

Britisk selskap vant innovasjonspris for bærekraft

– Innovasjon innen plastteknologi er avgjørende, og vi må fortsette å se dypere og gjøre reelle fremskritt for å støtte den sirkulære økonomien. Prevented Ocean Plastic er fokusert på å forhindre at kassert plast forurenser havene våre, på å beskytte miljøet vårt, støtte kystsamfunn og til slutt tilby bedrifter, merkevarer og forbrukere et bedre plastvalg, sier Raffi Schieir, direktør i Bantam Materials UK Ltd, leverandør av Prevented Ocean Plastic i en pressemelding.

NPE arrangeres bare hvert tredje år og samler dristige ledere, kreative tenkere og visjonære fra alle bransjer i verden for å fremme sin virksomhet gjennom innovasjoner innen plast. 2024-showet startet i Orlando, Florida 6. mai og hadde mer enn 1 million kvadratmeter utstillingsplass og over 2.000 utstillende selskaper.

– Plastindustrien innoverer kontinuerlig for å finne nye måter å holde plastavfall ute av miljøet vårt og bruke ressurser på en ansvarlig måte. Jeg gratulerer våre vinnere og ser frem til å presentere disse selskapene med sine velfortjente priser, sier Patrick Krieger, foreningens visepresident for bærekraft.

Prevented Ocean Plastic er sertifisert resirkulert plast av høy kvalitet som er samlet inn fra kystområder med risiko for havplastforurensning. Den brukes av supermarkeder og merker over hele verden.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125