23948sdkhjf

Slik går det med RG Rom Gummi etter oppkjøpet av Rub-Tech

GUMMI, PLAST OG SKUM: Det er nå godt fire måneder siden den vestjyske produsenten av tekniske løsninger i gummi, plast og skum overtok sin norske motpart, Rub-Tech AS.

Dette er RG Rom Gummis andre oppkjøp på to år, ifølge en pressemelding fra Rom Gummi.

Rub-Tech AS er en ekte norsk motpart til RG Rom Gummi, og de mange likhetene både produkt- og produksjonsmessig har ifølge daglig leder Jesper Berg Kristensen bidratt til å gjøre overtagelsen utrolig problemfri og effektiv.

– Rub-Tech har like mye erfaring innen varmvulkanisering av gummi som oss, og vi deler mange av de samme verdiene. Det har dermed ikke vært behov for store endringer verken i drift eller produksjon, og vi har derfor hatt god tid til å lære organisasjonen å kjenne, og identifisere hvordan Rub-Tech og RG Rom Gummi kan styrke hverandre, sier Kristensen.

I tillegg påpeker direktøren for RG Rom Gummi at oppkjøpet har blitt tatt svært godt imot av Rub-Techs organisasjon og medarbeidere.

Selskapet i den siste tiden har utvidet maskinparken og produksjonsfasilitetene betydelig i Lemvig. RG Rom Gummi ønsker å være en allsidig og selvforsynt produsent av løsninger i gummi, plast og skum. Denne tilnærmingen ønsker RG Rom Gummi i en viss grad også å implementere hos Rub-Tech.

Kilde: Pressemelding fra Rom Gummi.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.329