23948sdkhjf

SP Group viser til resultater igjen

TUNGE TIDER FORBI: SP Groups omsetning falt i 2023 med 1,9 prosent sammenlignet med året før og endte dermed på 2,606 milliarder danske kroner. Nå har det snudd!

I 2024 forventer SP Group en omsetningsvekst på 5-15 prosent.

Fremgangen skyldes blant annet lansering av en rekke nye produkter, spesielt innenfor helse-, cleantech- og matsegmentene.

– Jeg er glad for at vi til tross for et utfordrende år har klart å øke kontantstrømmene fra driften med nesten 100 millioner DKK. DKK og egenkapitalen med nesten 200 millioner DKK. Omsetning og inntjening falt dessverre som følge av høyere rentenivå, noe som førte til at økonomien gikk ned og kundene reduserte lagrene. Vi tror vi kan øke omsetningen og inntjeningen igjen i 2024, sier adm.dir Frank Gad ifølge en artikkel på Plastforum.dk.

SP Group produserer støpte plast- og komposittkomponenter og utfører belegg på plast- og metallkomponenter.

SP Group er en ledende leverandør av plastproduserte produkter til produksjonssektoren og har økende salg og økende produksjon fra egne fabrikker i Danmark, Kina, USA, Latvia, Slovakia, Sverige, Finland, Polen og Thailand. I tillegg har SP Group salgs- og serviceselskaper i Sverige, Norge, Nederland og Canada. 

Kilde: Artikkel på plastforum.dk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.754