23948sdkhjf

Arburg internasjonaliserer produksjonen av sprøytestøpemaskiner

TEKNOLOGI I TYSKLAND: I mars arrangerte Arburg GmbH sine årlige teknologidager i Tyskland.

På en pressekonferanse knyttet til dagene fortalte Michael Hehl, adm.dir og medeier i selskapet, om at produsentene etablerer produksjonsanlegg i Asia og USA. Det skriver plastnet.se i en artikkel.

– For å fortsette å posisjonere familiebedriften vår trygt og bærekraftig for fremtiden, er vi klare til å ta neste steg ettersom vi ser muligheten til å internasjonalisere verdiskapende stadier av produksjonen vår. Vi tenker for tiden svært intenst på å møte den endrede verden og markedssituasjonen med stadig mer dynamiske krav til lokal-til-lokal virksomhet. Den en gang «fullstendig globaliserte» verden utvikler seg i økende grad til hegemoniske områder i Asia, USA og Europa. Dette tar vi med i våre vurderinger, uttalte Hehl på pressekonferansen.

Gerhard Böhm er salgssjef for Arburg. Han uttalte at det første trinnet vil være å begynne å sette sammen sprøytestøpemaskiner i Arburgs eksisterende teknologifabrikk i Kina. Det vurderes også produksjon i Nord-Amerika.

I 2023 hadde Arburg en omsetning på 780 millioner euro (9,4 milliarder kroner), som er 11 prosent mindre enn året før, som var et rekordår. Siden januar 2024 har Arburg brukt korttidsarbeid på tvers av hele selskapet i Tyskland.

Kilde: Plastforum.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.346