23948sdkhjf

Besøksregistrering åpen for plastgjenvinningsutstillingen Europa 2024

VERDENS STØRSTE: Over 450 utstillere på verdens største arrangement dedikert til resirkulering av plast.

Arrangementet vil finne sted over fire haller på RAI (Hall 9-12) for første gang, med 450 utstillende selskaper og organisasjoner.

Det skriver Plastics Recyclers Europe i en pressemelding.

Forventer rekord i antall besøkende

– PRS Europe 2024 er satt til å bli et større og bedre arrangement enn noen gang, og vi forventer at et rekordantall besøkende vil bli med oss ​​fra hele verden på RAI, Amsterdam denne sommeren, sier Matt Barber, Global Events Director i Crain Communications.

– Vi har en flott blanding av veletablerte og førstegangsutstillere, med over hundre selskaper som stiller ut på PRS Europe for første gang i år, sier Barber.

– PRS Europe er en uunngåelig begivenhet for industrien i Europa, og tiltrekker seg hver aktør i verdikjeden for plastresirkulering, sier Ton Emans, President for Plastics Recyclers Europe.

– Det er den perfekte plattformen for å utforske banebrytende tekniske innovasjoner, spore kommersiell utvikling og holde seg oppdatert med det lovgivende landskapet for plastsirkularitet, sier Emans.

Sentrale emner

Konferansesesjoner holdt på tvers av to teatre vil dekke den siste politiske, lovgivende, markedsmessige og teknologiske utviklingen innen plastresirkulering. Sentrale emner vil inkludere fremtiden for plastresirkulering i Europa, markedsanalyser og prognoser, og en grundig analyse av EUs lovgivningslandskap. Programmet vil også inneholde økter om: strategier for å forbedre innsamling og sortering, verifisering av resirkulerbarhet og tiltak for å nå mål for resirkulert innhold.

Parallelt vil paneldiskusjoner undersøke måter å øke gjennomsiktig bruk av plast, fremme plastresirkulering globalt og utforske komplementariteten til mekanisk og kjemisk resirkulering. Dedikerte materialfokusøkter vil takle utfordringene, problemene og mulighetene innen resirkulering av PET, polyolefinfilmer, PVC, HDPE, PP og ELV & WEEE.

Vinnerne av alle de syv priskategoriene ved Plastics Recycling Awards Europe 2024 vil bli annonsert på arrangementet 20. juni og alle finalistene vil bli vist frem i utstillingen.

Gratis deltakelse

Organisert i fellesskap av Crain Communications og Plastics Recyclers Europe, er det gratis å delta på Plastics Recycling Show Europe designet spesielt for fagfolk innen plastresirkulering. Den samler nøkkelaktører fra plast- og resirkuleringssektorene for å vise frem innovativ teknologi, dele beste praksis, nettverk og gjøre forretninger.

Et bredt tverrsnitt av industrien er representert på arrangementet, inkludert leverandører av plastresirkuleringsmaskiner og -utstyr, leverandører av plastmaterialer og blandere, pre-prosessorer, mekaniske og kjemiske plastgjenvinnere, spesialister på avfallshåndtering og bransjeforeninger.

I 2023 tiltrakk PRS Europe et rekordantall på mer enn 8.500 besøkende fra hele Europa og mer enn 80 forskjellige land internasjonalt.

Les mer HER. 

Kilde: Pressemelding fra Plastics Recyclers Europe.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125