23948sdkhjf

Emballasje-oppkjøp: Trioworld Group kjøper Wentus

AVANSERT EMBALLASJE: Svenske Trioworld Group har signert en avtale om å kjøpe det tyske selskapet Wentus GmbH (Wentus) fra Egeria Group.

Det skriver Trioworld Group i en pressemelding.

– Oppkjøpet vil gi oss muligheten til å vokse en enda sterkere posisjon i markedet for avansert mat-, forbruker- og hygienemballasje, i Europa og i Nord-Amerika, sier Andreas Malmberg, adm.dir i Trioworld Group.

– Produktporteføljen deres passer godt med Wentus. Begge parter bringer sterke produktporteføljer til markedet, sier Christof Renz, adm.dir. i Wentus.

Om Wentus

Wentus GmbH, spesialisten på høyteknologiske hudemballasjefilmer og en omfattende og innovativ produktportefølje basert i Höxter, har utviklet og produsert bærekraftige og lett resirkulerbare emballasjeløsninger siden 1965. De har rundt 230 ansatte og representanter i DACH-regionen, Benelux og Sørvest-Europa.

Om Trioworld Group

Trioworld ble grunnlagt i 1965 og siden 2018 under eierskap av Altor Fund IV.  Trioworld en av lederne i segmentet plastfilmprodukter, med en omsetning på 900 millioner EUR og omtrent 1.700 ansatte. Konsernets hovedkontor er i Smålandsstenar, Sverige, med produksjons- og gjenvinningssteder i Sverige, Danmark, Nederland, Frankrike, Storbritannia og Canada. Produkter og løsninger selges over hele verden.

Kilde: Pressemelding fra Trioworld Group.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078