23948sdkhjf

Minst 95 prosent gjenvunnet plast i nye støtdempende innvendig emballasjer

REDUSERER MATERIALBRUK: For å komplementere bruken av resirkulert plastinnhold, er de nye Extreme HRC luftputene tynnere og lettere enn alternative oppblåsbare LDPE-puter.

Dette bidrar til å redusere materialbruk og energiforbruk, uten å kompromittere ytelsen til den beskyttende emballasjen.

Det skriver Packnews på sine nettsider.

– Vi har utviklet en tynnere beskyttende luftputefilm på 20 mikron, som betyr omtrent 20 prosent mindre plast enn sammenlignbare luftputer som er på 25 mikron. Dette gjør bedrifter i stand til å redusere bruken av emballasjematerialer og kan bidra til ytterligere å forbedre bærekraften gjennom lavere energiforbruk ved produksjon av emballasje og transport av emballerte varer, sier Andrea Questa, Fulfillment Marketing Manager EMEA i SEE.

De nye luftputene er laget av en blanding av 40 prosent Post-Industrial Recycled (PIR) og 55 prosent Post-Consumer Recycled (PCR) plast og kan blåses opp etter behov ved å bruke SEEs Brand Rocket-emballasjesystem. Dette kan produsere opptil 100 puter per minutt, noe som gjør det mulig for operatører å blåse opp demping raskt og konsekvent.

Extreme HRC luftputer er tilgjengelige i lange ruller på 1.280 meter for å møte operatørens krav om færre pakkeendringer og for å minimere planlagt nedetid. Rocket-systemet og Extreme HRC Air Pillows er en ideell løsning for operatører som behandler mellom 250 – 500 pakker per dag og som er opptatt av å møte økende krav til bærekraftig emballasje og forsyningskjeder.

– Det nye materialet er tilgjengelig i ruller som måler 1.280 meter for å gi operatøren færre endringer og for å redusere planlagt nedetid. Maskin- og materialsystemet er en ideell løsning for operatører som bruker mellom 250 og 500 pakker per dag og som ønsker å levere bærekraftig emballasje og forsyningskjeder, sier Andrea Questa.

BubbleWrap-merket Extreme HRC luftputer er tilgjengelig i fire bredder inkludert 200 mm, 250 mm, 300 mm og 350 mm.

Kilde: Nettsidene til Packnews.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094