23948sdkhjf

Nye eksperter i Grønt Punkt Norge

Eirik Hovland Steindal og Ingunn Schrøder skal holde medlemmer oppdatert på nytt regelverk fra Norge og EU, og siste nytt innenfor emballasjedesign.

I høst har Grønt Punkt Norge fått to nye ansatte i staben på Skøyen.

Ingunn Schrøder er ansatt som fagansvarlig materialer og teknologi og erstatter Sina Maria Lystvet, mens Eirik Hovland Steindal startet i den nyopprettede stillingen som leder for næringspolitikk og samfunnskontakt.

– Vi står overfor en rekke endringer både i norsk regelverk og fra EU. Derfor er det godt å få på plass Eirik, som skal sørge for at vi og medlemmer holder oss oppdatert på alt som skjer på området. Vi er også veldig heldige som har fått Ingunn med på laget. Emballasjeekspertise er viktig for oss, sier administrerende direktør Jaana Røine i Grønt Punkt Norge.

Tettere på næringslivet

Eirik Hovland Steindal er utdannet biolog og kommer fra stillingen som seniorforsker ved Norsk institutt for vannforskning. De siste årene har han jobbet mye med regulatoriske rammeverk, forurensning og den nye plastkonvensjonen.

Hos Grønt Punkt Norge ser han fram til å jobbe tettere på næringslivet enn han har gjort tidligere. Som leder for næringspolitikk og samfunnskontakt skal Eirik Hovland Steindal hovedsakelig arbeide med nye regelverk og rammebetingelser, som er under oppseiling nasjonalt og i EU.

– Målet er å sørge for at våre medlemmer til enhver tid er godt orientert om alle relevante regelverksendringer som kommer i ekspressfart. Både de vi vet om nå og de som kommer lenger fram i tid. I tillegg til at vi skal arbeide strategisk med hvordan vi som medlemsorganisasjon skal forme og håndtere endringene som kommer, sierSteindal.

44-åringen som opprinnelig er fra Sveio utenfor Haugesund, ser fram til å bli bedre kjent med medlemmer og få innblikk i deres arbeid, utfordringer og behov.

– Jeg gleder meg til å samarbeide slik at vi sammen er bedre rustet til å håndtere alle endringene som kommer.

Ny emballasjeekspert

Ingunn Schrøder startet 1. november som ny emballasjeekspert i Grønt Punkt Norge. Hun kommer fra stillingen som fagsjef for emballasjeutvikling i Nortura og har også jobbet med kartongutvikling i Elopak.

30-åringen er opprinnelig fra Trondheim og er utdannet sivilingeniør i kjemi.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med medlemmer og hjelpe dem med spørsmål rundt emballasje, sier hun.

Schrøder som tidligere har jobbet med emballasjeutvikling i ulike medlemsbedrifter, søkte stillingen i Grønt Punkt Norge for å kunne jobbe enda bredere med emballasje.

– Bærekraftig emballasje er noe som engasjerer meg, og nå får jeg jobbe enda tettere på alle materialtyper og ikke minst med et gjenvinningsperspektiv, sier hun.

Kilde: Pressemelding fra Grønt Punkt Norge

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094