23948sdkhjf

Ny termoformfilm av monomateriale fra Coveris

NYTT BÆREKRAFTIG ALTERNATIV: MonoFlex Thermoform er et bærekraftig alternativ til de ikke-resirkulerbare materialene som nå brukes til termoforming av emballasje i matsektoren.

Det skriver Packnews i en pressemelding.

Materialet er et høyytelses monomateriale som gjør det mulig å bytte fra ikke-resirkulerbare, blandede termoformende substrater.

Polamidfri PE eller PP

De resirkulerbare MonoFlex Thermoform-løsningene er laget av polyetylen (PE) eller polypropylen (PP) og er helt polyamidfrie (PA). MonoFlex Thermoform, produsert ved Coveris fabrikker i Tyskland og Storbritannia, kan lages av co-ekstruderte eller laminerte filmer med et substrat avhengig av produktapplikasjonen og trykkravene.

Coveris hevder at løsningen gir avanserte EVOH-barriereegenskaper for produktbeskyttelse og holdbarhet, som også støttes av dens sterke punkteringsmotstand.

Sømløs overgang fra alternative underlag

Utviklet med et bredt driftsvindu, opprettholder filmene pakkingshastigheter som er oppnådd tidligere og tillater en sømløs overgang fra alternative underlag.

Egnede produkter for materialene inkluderer en rekke bakervarer og andre bruksområder i kjøtt-, fisk-, fjærfe- og meieriindustrien. De fås utrykte eller med trykt toppfilm. Toppfilmen er tilgjengelig med konvensjonell og HD-fleksografisk eller dyptrykk, inkludert matt, blank og taktil lakkbehandling.

Kilde: Pressemelding fra Packnews.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109