23948sdkhjf

Hexagon Ragasco utvikler neste generasjons kompositt LPG-sylinderkonsept

Denne uken kunngjorde Hexagon Composites i en børsmelding en strategisk gjennomgang av selskapet.

KOMPOSITT-LPG SYSTEM: Hexagon Ragasco utvikler for tiden neste generasjons kompositt LPG-sylinderkonsept.

I børsmeldingen står det at det dreier seg om et sensorbasert digitalt økosystem med potensial til å forbedre datainnsikten for å redusere kostnadene på tvers av verdikjeden og låse opp nye forretningsmuligheter for LPG-distributører.

En innledende pilot gjennomføres sammen med den ledende LPG-distributøren i Norge. Selskapet ser også betydelige vekstmuligheter utenfor kjernemarkedet i Europa.

Dette inkluderer utvikling av markeder der LPG forventes å være en kritisk del av energiomstillingen, og forbedre luftkvaliteten og helsen for milliarder av mennesker som i dag er avhengige av svært forurensende og giftig energikilder.

– Hexagon Ragasco har en spennende pipeline av vekstmuligheter som kan realiseres gjennom blant annet strukturelle strategiske grep, sier Jon Erik Engeset, adm.dir i Hexagon Group.

Hexagon Composites heleide datterselskap, Hexagon Ragasco er den globale markedslederen innen komposittflasker for flytende petroleumsgass (LPG) med mer enn 22 millioner sylindere solgt til over 100 land. Produktene er brukt til fritids-, husholdnings- og industriapplikasjoner og produseres i det høyautomatiserte produksjonsanlegget i Norge.

Kilde: Børsmelding fra Hexagon Composites.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079