23948sdkhjf

Stena Recyclings klimamål godkjent av Science Based Targets-initiativet

Som et av de første europeiske selskapene i resirkulerings- og avfallshåndteringssektoren har Stena Recycling fått godkjenning fra Science Based targets-initiativet på sine mål for reduksjon av klimagasser.

AVANSERTE RESIRKULERINGSMETODER: Klimamålene satt av Stena Recycling er nå validert og godkjent av Science Based Targets-initiativet.

Det skriver Stena Recycling i en pressemelding.

Stena Recyclings forpliktelse er å redusere klimagassutslipp (GHG) fra egen virksomhet (Scope 1 & 2) med 50 prosent innen 2030 fra basisåret 2021, og å redusere absolutte Scope 3-klimagassutslipp fra innkjøpte varer og tjenester, oppstrøms- og nedstrømstransport med 25 prosent innen samme tidsramme. I tillegg til 2030-målet har Stena Recycling også forpliktet seg til å sette mål om netto null for 2050, som ennå gjenstår å bli validert.

– Sammen med våre kunder bidrar vi allerede til å redusere klimapåvirkningen, ved å gjøre avfallet deres om til nye ressurser gjennom våre avanserte resirkuleringsteknologier. Men vi er også fast bestemt på å redusere vårt eget klimaavtrykk i Stena Recycling, sier Kristofer Sundsgård, adm.dir. i Stena Recycling Group.

Det arbeides nå med å sette veikart og handlingsplan for å nå målene

Kristofer Sundsgård, adm.dir. i Stena Recycling Group.

Kilde: Pressemelding fra Stena Recycling.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156