23948sdkhjf

Åpning for Polykemi Chongqing i Kina

Det nye produksjonsanlegget i Chongqing ble innviet før sommeren

STOR PLASTPRODUSENT: Før sommeren ble åpningsseremonien holdt for Polykemi Compounds Chongqing som ligger i Jiangjin-distriktet i Kina.

Medlemmer og gjester fra ulike partier, utvalg fra distriktet, ledere og ansatte fra Polykemi Kina samt representanter fra Polykemis hovedkontor i Ystad deltok.

Det skriver Polykemi i en pressemelding.

Gjestene fikk omvisning i den nye fabrikken og deretter ble det servert en stor buffet med både svenske og kinesiske retter. 

Representantene for Polykemis hovedkontor i Ystad var Gustav Hugoson og Herman Hugoson fra tredje generasjons eiere av familiebedriften.

Polykemi i Kina foretok den langsiktige planleggingen for investeringer i Chongqing for mer enn ti år siden. Drømmen om å produsere materiale fra Polykemi og samtidig bidra til økonomisk utvikling av en så viktig region sørvest i Kina er i dag blitt en realitet, sa Gustav Hugoson i fellestalen.

– Siden Polykemi Group gikk inn på det kinesiske markedet i 2005, har vi hatt kontinuerlig og stabil vekst og lønnsomhet, sa Magnus Lindahl, daglig leder for Polykemi Asia Pacific.

Polykemis kontor i Chongqing ble etablert i 2010.

Helt siden Polykemi ble startet våren 1968 har målet vært så ambisiøst som å utvikle og produsere tilpassede plastblandinger bedre enn noen andre i verden.

Polykemi Group består av Polykemi AB, Rondo Plast AB og Scanfill AB, alle med base i Ystad, samt Polykemi Compounds Kunshan og Chongqing i Kina, Polykemi Inc. i Gastonia, NC, USA og en rekke salgsselskaper over hele verden. Med flere fabrikker i Sverige, Kina og USA har de produksjon på tre kontinenter og gir kunder over hele verden tilpassede plastblandinger basert på både ny plastråvare og resirkulerte råvarer.

Siden oppstarten har familiebedriften hjulpet en rekke kunder i ulike bransjer med å velge riktig materiale, tilpasset deres spesielle produkt.

Kilde: Pressemelding fra Polykemi.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094