23948sdkhjf

Profil Emballasje fikk avtale med Hallingplast

Bedriften i Kinsarvik skal produsere "endelokk" til rør og rigger seg for økt vekst og produksjon.

TILDELT MILLIONKONTRAKT: Hardanger-bedriften Profil Emballasje er tildelt en millionkontrakt med Hallingplast. 

Det skriver Profil Emballasje i en pressemelding.

Kortreist

For det første er endestykkene kortreist fremfor at disse leveres fra utenlandske leverandører. For det andre satses det betydelig på resirkulering av plast.

– Resirkuleringen betyr gjenbruk og bedrifter innenfor alle bransjer er svært opptatt av å begrense klimaavtrykket, sier Møen. Hallingplast produserer rør til flere næringer og under transport og lagring er det viktig at rørene har endestykker slik at rørene er rene før de tas i bruk, sier Møen.

Millionavtalen

Han sier det er vanskelig å tallfeste avtalen, men Møen har en ambisjon om at den skal gi en del millioner i økt omsetning årlig.

– Tilbud og etterspørsel er ikke noe vi råder over fordi dette er et forhold mellom oppdragsgiverne og vår avtalepartner. Vi leverer på antall bestillinger. Samtidig har vi lagt til rette for økt produksjon, sier Møen.

Han understreker at klima er et gjennomgående tema når det produseres plast.

– Derfor er det viktig at all brukt plast leveres inn etter bruk slik at den gjenbrukes og ikke blir liggende i naturen, sier Møen.

Profil Emballasje A/S er en ledende produksjonsbedrift innenfor termoforming i Norge. De har siden 1993 utviklet og produsert termoformede produkter og har en moderne maskinpark. Den vakuumformede emballasjen lages i plastmaterialer av 100 prosent resirkulert materiale.

Hallingplast omsetter for i underkant av 700 millioner kroner og leverer produkter til vann og avløp, fiskeoppdrett, energi og telekom og olje og gass. Profil Emballasje har i flere år levert innpakning til sterke merkevarer som Hardanger Bestikk, Q-meieriene og Kavli. Selskapet ble etablert for mer enn 30 år siden.

Kilde: Pressemelding fra Profil Emballasje

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094