23948sdkhjf

Navneendring: PartnerPlast blir Ovun

PartnerPlast har en lang historie. Mye har endret seg siden starten på 90-tallet, både for dem og for samarbeidspartnerne.

NYTT NAVN: PartnerPlast endrer navn til Ovun.

Det skriver Ovun i en pressemelding.

PartnerPlast startet opp på Åndalsnes for over 30 år siden. I starten var PartnerPlast en partner for kundene sine gjennom å produsere deres produkter i plast. I dag gjør de mye mer enn dette. De har etablert seg i mange markeder og behersker  mange fagområder og produksjonsteknologier.

Egne produkter dominerer nå leveranser, samtidig som de fortsatt er en viktig partner og produsent av sine kunders produkter. PartnerPlast er en ledende aktør innen sine områder.

For at navnet skal representere det de står for, har de behov for å bytte navn på selskapet. Det står også i pressemeldingen at et navneskifte er et stort steg for dem.

Vi skal fortsette å levere høykvalitetsløsninger til bruk over og under vann. Dette gjenspeiles nå i det nye navnet: Over og under vann – Ovun, står det i pressemeldingen.

De fortsetter den store satsingen sin på resirkulering. Ved endt levetid tilrettelegger PartnerPlast for å hente inn det brukte produktet, resirkulere og bruke det i nye bærekraftige løsninger.

Partner Plast Holding AS med org.nr. 913 641 566 endrer navn til OVUN Holding AS.

Partner Plast AS med org.nr. 964 538 794 endrer navn til OVUN AS.

Molstad Modell og Form AS med org.nr. 984 199 163 endrer navn til OVUN Innlandet AS.

Alle selskapene beholder samme org.nr.

Kilde: Pressemelding fra Ovun.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095