23948sdkhjf

Polykemi fortsetter å ekspandere – etablerer nytt datterselskap i Mexico

Det svenske plastblandingsselskapet Polykemi AB fortsetter å ekspandere globalt, og 1. mars i år ble dørene åpnet for et nytt datterselskap - Polykemi Mexico.

– Vi har allerede i mange år forsynt meksikanske kunder med høykvalitets plastråvarer både fra vårt produksjonsanlegg i Ystad, Sverige, og fra våre partnere i USA. Nå som vårt nye eget produksjonsanlegg i Gastonia NC, USA er klart, er det et naturlig steg i globaliseringen av selskapet også å etablere et nytt datterselskap med salgskontor i Mexico, sier Mattias Persson, salgssjef Polykemi AB.

30 års erfaring

Polykemi har ansatt tidligere partner Fernando Gonzalez som ansvarlig for det nye salgskontoret, som ligger i Mexico City.

– Med mer enn 30 års erfaring i den lokale plastindustrien, supplert med god kunnskap om Polykemis produkter, vil Fernando kunne gi kunder og prospekter i Mexico samme høye servicenivå, støtte og profesjonalitet som alltid kjennetegner Polykemis måte å jobber, sier Mattias Persson.

Polykemi Mexico vil jobbe tett med Polykemi Inc. i USA, og fra det nye produksjonsanlegget i Gastonia NC vil de forsyne det nord- og søramerikanske markedet med spesialtilpassede plastblandinger av høy kvalitet basert på både nye og resirkulerte plastråvarer.

– Med miljøet i fokus vil vi fortsette å hjelpe våre nåværende kunder og fremtidsutsikter med å gjøre de aller beste materialvalgene for deres spesifikke bruksområder. Vi ønsker Fernando Gonzalez velkommen til Polykemi-familien og ønsker ham lykke til, sier Johan Hugoson administrerende direktør i Polykemi Inc. i USA.

Polykemi feirer 55 år med kontinuerlig utvikling

Samme dag som Fernando begynte i Polykemi, var det nøyaktig 55 år siden Hugo Jönsson grunnla selskapet.

– Det er en veldig hyggelig tilfeldighet at det var samme dag som Fernando begynte hos oss. Jeg tror bestefar Hugo ville vært veldig stolt over hvor mye selskapet har utviklet seg siden 1968, men uten alle de fantastiske medarbeiderne hadde det ikke vært mulig, avslutter Johan Hugoson.

Kilde: Pressemelding fra Polykemi

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078