23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hans Claussen AS har nettbutikk - se kompositthuset.no

Kompositthuset.no er nettbutikken til HANS CLAUSSEN AS. Her finner man en fin oversikt over komposittprodukter HANS CLAUSSEN AS tilbyr, både til profesjonell industri og til hobby komposittører.

Kompositthuset.no er en nettbutikk primært for hobbykomposittører som ønsker de beste råvarer i mindre format. Sidene viser mye av det HANS CLAUSSEN AS kan tilby til komposttindustien - dessverre er ikke alt lagt ut så si i fra til oss dersom du savner noe. Vi har et veldig bredt spekter innen lim, resiner, epoxy, prepreg, fiber, vakuumutstyr og mye mer - og arbeider med anerkjente produsenter. Se mer om våre partnere innen kompositt på hc-as.no Vi har lager i Norge, men leverer også direkte fra produsent til kunde. 

I nettbutikken kan man handle direkte og betale med kort eller Klarna og får varene tilsendt, eller man kan bestille og komme innom oss i Skuiveien 41 og hente varene på dagtid. Eller man kan bruke nettbutikken som et slags varekartotek. . 

HANS CLAUSSEN AS har det du trenger til å produsere i kompositt, så ta gjerne kontakt med oss eller send en forespørsel på office@hc-as.no

 

Hans Claussen AS
Skuiveien 41
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO911069911

Kontaktperson

Jonas Claussen
Daglig leder
+47 90553092 jonas.claussen@hc-as.no

Send til en kollega

0.047