23948sdkhjf

Topcoat og Gelcoat - i alle farger (fra 5 kg)

| Medlemsnyhet | Bedrift Hans Claussen AS

HANS CLAUSSEN AS og Kompositthuset.no har GELtint maskin stående i sine lokaler på Vøyenenga og kan levere fra 5 kg top- og gelcoat i riktig RAL farge "på dagen".

HANS CLAUSSEN AS har distribuert råvarer fra SCOTTBADER i mange år, og SCOTTBADER leverer resin og lim til de ypperste båtmerker og avansert industri. Fra SCOTTBADER får HANS CLAUSSEN AS inn base til produksjon av top- eller gelcoat i riktig RAL farge. Det er akkurat som når du går i malerforretningen og velger farge, bare hos oss får du top- eller gelcoat. Vi leverer i 5 kg og 20 kg spann, og leveringstiden er svært kort - og stort sett "på dagen". Er behovet særlig over 500kg produserer vi heller hos Scott Bader i England, da lønner det seg.  

Fra SCOTTBADER distribuerer og lagerfører vi polyester, vinlylester, limprodukter - i tillegg til top- og gelcoat. Vi har et bredt sortiment komposittvarer fra en rekke ledende produsenter (epoxy, formprodukter, prepreg, glassfiber, karbon, aramind, komplett utstyr for vakuum støping og mye mer) Vi har lager i Arendal og i Sandvika. 

Ta veldig gjerne kontakt med oss, office@hc-as.no. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Hans Claussen AS

Skuiveien 41
1339 Oslo
Norge
Hans Claussen AS

Send til en kollega

0.098