23948sdkhjf

Fleksibel løsning for automatisert produksjon av småserier

| Medlemsnyhet | Bedrift RobotNorge AS

RobotNorge tilbyr nå et unikt patentert robot-konsept med vekt på fleksibilitet, effektivitet, økt kvalitet, og enkelhet i bruk.

Del roboten mellom flere maskiner - Økt produktivitet og konkurransekraft
Du kan enkelt flytte roboten med en jekketralle. Mobilroboten dokkes inn foran maskinen på en patentert dokkingstasjon, og da fungerer den som en fastmontert robot.  OpiFlex-plattformen er basert på en standard ABB-robot med standard robotkontroller, og disse er integrert på en flyttbar plattform med integrert sikkerhet.

Enkel programmering - La din produksjonsmedarbeider selv programmere roboten på 10 min
Når roboten er dokket inn, kan operatøren selv programmere roboten på 10 minutter uten robotkunnskap.  Omstillingstiden for å gi lønnsom seriell produksjon kan derfor reduseres med opptil 90%.

Sikkerhetsløsning uten gjerde - Robotcellen tar minimalt med plass og forstyrrer ikke resten av produksjonen.
Man slipper å gjerde inn roboten da den mobile sikkerhetsløsningen oppfyller reglene ihht Maskindirektivet.  Denne er dynamisk og følger roboten, og smarte laserskannere sørger for at roboten kan operere tett med mennesker uten risiko.

Prisvinnende løsninger
OpiFlex vant EU-kommisjonens store innovasjonspris "Business Innovation Observatory Award" EU-kommisjonen sier: "OpiFlex løser en viktig utfordring for Europas produksjonsindustri".

OpiFlex ble i juni 2016 finalist som ett av tre selskaper i verdens mest prestisjefylte automasjonspris IERA Award.  Denne deles ut av IEEE Robotics & Automation Society (RAS) og International Federation of Robotics (IFR).


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
RobotNorge AS

Bedriftsvegen 25
4353 Klepp Stasjon
Norge
RobotNorge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063