23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nord-Europa største rotasjonsstøpemaskin

Polyform AS utvider nå kapasiteten med et helt nytt produksjonsbygg ved siden av deres eksisterende fabrikk. Med tilhørende produksjonsutstyr representerer den nye produksjonshallen en investering på rundt 60 millioner kroner

Den nybygde hallen er på cirka 2000 kvadratmeter og ligger vegg i vegg med eksisterende produksjonsbygg på Blindheim utenfor Ålesund.

I den nye hallen skal bedriften i hovedsak lage hardplastprodukter til havbruk og offshoremarkedet, som har vært et vekstområde for Polyform de siste årene. Utvidelsen gjør samtdig at man får bedre plass og muligheter i den eksisterende produksjonsbygningen hvor bl.a produksjon av PVC produkter og Bacell/EVA produkter foregår.

I det nye bygget står det som er Nord-Europa største rotasjonsstøpemaskin, som kan lage både større og mindre produkt enda mer effektivt og gir bedriften mange nye muligheter.

– Vi får nå betydelig større kapasitet, og vil ha en bra vekst i år, forteller CEO Vidar Aasestrand

Siden 2017 har Polyform vært eid av Ernströmgruppen AB i Sverige, et familie-eid investeringsselskap.  Ernströmgruppen investerer for fremtidige generasjoner og har derfor ingen exit plan i sine eierskap. De over 40 selskapene i konsernet omsatte for 4,6 milliarder svenske kroner i fjor.

Investeringen på rundt 60 millioner kroner er realisert med hjelp fra de svenske eierne av Ernströmgruppen, og representanter for eierselskap og styrer deltok da Ålesund-selskapet feiret utvidelsen før påske.

Polyform AS
Tverrvegen 37
6020 Ålesund
Ålesund
Norge
Org. nr.: NO980185575

Kontaktperson

ELM
Erik Loe Muri
Sales and Marketing Manager
+47 90865727 erik@polyform.no

Send til en kollega

0.031