23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sentralsmøringssystemer for transport & lastebiler.

Norsecraft Tec AS er ledende innen leveranser av sentralsmøringssystemer til tungtransport og lastebiler.

Selv om etterspørselen fra lastebiloperatører for slike systemer tidligere har vært begrenset, er det nå åpenbart at dette er et avgjørende verktøy for å opprettholde og forlenge levetiden og ytelsen til kjøretøyene. I tillegg bidrar det til å redusere behovet for manuell smøring.

Installasjonen innebærer montering av en smørepumpe, fordelingsblokker og tilkobling av slanger til smørepunktene på lastebilen, samt til eventuelt tilknyttet utstyr som tilhengere eller løftekraner ol.

Sentralsmøringssystemene kan tilpasses ulike lastebilmodeller, og smørepumpen kan plasseres fleksibelt på kjøretøyet, avhengig av tilgjengelig plass og design.For å sikre en optimal installasjon, er det viktig å plassere fordelingsblokkene strategisk, slik at slangetrekkingen blir ryddig og effektiv.

Sentralsmøring for transport og lastebiler
En av de viktigste fordelene med sentralsmøringssystemer er enkelheten i vedlikeholdet og reduksjonen av behovet for manuelt smørearbeid. Integrering av slike systemer bidrar også til å sikre at restverdien på lastebilen eller tilknyttet utstyr opprettholdes bedre over tid. 

Dette gjør sentralsmøring til en kostnadseffektiv og praktisk løsning for å ivareta verdien av tungtransportflåten og optimalisere deres driftsytelse

  • Sentralsmøringssystemene kan også tilpasses til ulike typer utstyr som er vanlig brukt innen Last & Buss inkludert:
  • Ulike typer tilhengere
  • Hydrauliske deler
  • Løfteanordninger og kraner
  • Utstyr montert på lasteplanet

Alt i alt representerer sentralisert smøring en kostnadseffektiv og praktisk løsning for å opprettholde lastebiler og tilknyttet utstyr i god stand, samtidig som det reduserer behovet for manuelt smørearbeid og forbedrer sikkerheten for sjåføren.
 

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Kontaktperson

Norsecraft Tec AS
Henvendelser
+47 67 17 75 80 salg@norsecrafttec.no

Send til en kollega

0.079